Royal Canin Maxi

Royal Canin Maxi is speciaal ontwikkeld voor hondenrassen met een volwassen gewicht tussen de 25 en 45 kilo. Om zo goed mogelijk te voorzien in de behoeften van uw dier, heeft Royal Canin meerdere soorten hondenvoer ontwikkeld voor honden in deze gewichtsklasse. Royal Canin Maxi heeft voeding voor puppy’s tot 15 maanden, voor volwassen honden vanaf 15 maanden tot 8 jaar, of voor oudere honden vanaf 8 jaar. Elke brok draagt bij aan de specifieke behoeften van jouw dier.

Voeding voor jong en oud

Royal Canin Maxi heeft verschillende soorten voedingen die aansluiten bij de leeftijd van uw viervoeter. Voor een gezonde spijsvertering, het soepel houden van de gewrichten en sterke botten is Royal Canin maxi Adult precies iets voor jouw hond. De voeding is ook te verkrijgen als natvoer. Om in elke levensfase het juiste voer te krijgen kan je vanaf 5 jaar overschakelen naar Royal Canin Maxi Adult 5+. Vanaf 8 jaar kan je overstappen naar Royal Canin Maxi Ageing 8+ droog- en natvoer. Dit is speciale voeding voor oudere honden. Het helpt om zo lang mogelijk vitaal te blijven en het ondersteunt de spijsvertering, vacht, huid, botten en gewrichten.

Moederhonden en puppy’s

Voor honden die zwanger zijn of net moeder zijn geworden is er Royal Canin Maxi Starter Mother & Babydog. De voeding heeft een verhoogd energiegehalte om de moederhond te ondersteunen tijdens de dracht en zoogperiode. Hierna kan je overstappen naar De Royal Canin Maxi Puppy droog- en natvoer. De voeding zorgt ervoor dat je pup voldoende energie binnenkrijg waardoor hij optimaal kan groeien en ontwikkelen. Het hondenvoer is speciaal voor pups tot 15 maanden. Heb jij een actieve pup die professioneel traint? Dan is zijn voeding uiteraard ook belangrijk. Royal Canin Maxi Puppy Active is speciaal voor pups vanaf 8 maanden die professioneel trainen.

De allerbeste zorg voor jouw lieve viervoeter

Jij wil natuurlijk dat jouw hond zich altijd fijn voelt. Voeding kan daar een grote bijdrage bij zijn. Royal Canin Maxi heeft verschillende soorten voedingen die bij allerlei klachten helpt. Zo is er de Royal Canin maxi Dermacomfort. Dit is speciaal voor honden met een gevoelige huid. Het voer voedt en beschermt de huid. Heeft jouw hond al een prachtige vacht maar heeft hij een gevoelige spijsvertering of is de ontlasting niet optimaal? Dan kan je beter voor Royal Canin Maxi Digestive Care kiezen. Voor honden met gevoelige gewrichten of aanleg voor gewrichtsproblemen is er Royal Canin Maxi Joint Care. Het ondersteunt het kraakbeen gedurende het verouderingsproces. We mogen natuurlijk niet het gebit van onze lieve viervoeter vergeten. Daarom heeft Royal Canin Speciaal voer dat goed is voor het gebit. Royal Canin Maxi Dental Care helpt de vorming van tandsteen te verminderen.

Houd jouw hond op een gezond gewicht

Is jouw hond net iets te dik dan is het belangrijk om zijn voeding aan te passen. Royal Canin Maxi Light Weight Care bevat minder calorieën en een juiste hoeveelheid vezels. Als jouw hond net gecastreerd of gesteriliseerd is veranderd de hormoonhuishouding en hebben zij minder calorieën nodig. Royal Canin Maxi Sterilised speelt in op de behoeftes van gecastreerde of gesteriliseerde honden.

Veranderingen in de omgeving

Zijn jullie net verhuisd en is jouw hond nog een beetje onwennig? Royal Canin Maxi Relax Care - Hondenvoer helpt jouw hond om zich beter te ontspannen. Naast een verhuizing kan het voer ook gebruikt worden voor als er een baby op komst is of voor een autorit.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten