Royal Canin Indoor

Leeft jouw kat altijd binnen? Speciaal voor huiskatten is er de Royal Canin Indoor. Huiskatten hebben over het algemeen een lager activiteitsniveau dan katten die buiten leven. Een aangepaste voeding is dan ook van belang voor de gezondheid van jouw kat.

Katten die binnen leven hebben over het algemeen minder beweging. Hierdoor kan de spijsvertraging trager worden. Je huiskat kan dan last krijgen van een slappe ontlasting met nare geurtjes. Royal Canin Indoor 27 is speciaal aangepast naar de voedingsbehoefte van huiskatten. De voeding bevat een aangepast caloriegehalte op het activiteitsniveau van katten. De ingrediënten in dit voer zijn zeer goed verteerbaar. Dit draagt bij aan gezondere en minder stinkende ontlasting. Het aangepaste mineraalgehalte ondersteunt de urinewegen.

Optimaal gewichtsbehoud

Heb jij het gevoel dat jouw huiskat veel te veel eet? Met de Royal Canin Indoor Appetite Control reguleer je gemakkelijk de eetlust van je kat. Hierdoor behoudt de kat het ideale lichaamsgewicht. Met deze voeding draag je op een natuurlijke manier bij aan de gezondheid.

Voor de langharige huiskatten

Katten staan bekend als schone dieren. Wist je dat een kat gemiddeld zo’n 1,5 tot 3 liter haren oplikt? Deze opgelikte haren zorgen voor haarballen. Deze worden uitgespuugd of zitten in de ontlasting. De Royal Canin Indoor Long Hair draagt bij aan het verminderen en het vormen van nieuwe haarballen, ondersteunt de urinewegen en voedt de huid van de kat voor een stralende vacht.

Speciaal voor de oudere huiskat

Als je huiskat 7 jaar en ouder wordt, is het belangrijk om een passende voeding te geven om je kat de juiste ondersteuning te geven. Voor deze oudere huiskatten is er de Royal Canin Indoor 7+. Dit voer ondersteunt de nierfunctie van je oudere kat en beschermt tegen ouderdomsverschijnselen. Zo ondersteunt dit voer de vitaliteit, huid en vacht van je oudere kat. Door het geven van een gezonde passende voeding, kunnen jullie nog lang van elkaar genieten!

Wil jij jouw huiskat de beste ondersteuning geven met een gezonde voeding? Bekijk dan snel het volledige assortiment van Royal Canin Indoor.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten