Royal Canin Gastro Intestinal

Heeft je hond of kat regelmatig last van braken of diarree? Dan kan het zijn dat hij of zij een maag- darmaandoening heeft of dat er een spijsverteringsprobleem speelt. Royal Canin heeft een voerlijn ontwikkeld om je dier bij diverse aandoeningen te ondersteunen. Er zijn verschillende voeren om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten op de situatie van je dier.

Royal Canin Gastro Intestinal Hond

Bevordert de spijsvertering door de specifieke zeer goed verteerbare voedingsstoffen. Daarnaast heeft het een hoog energiegehalte wat betekent dat je hond minder voeding nodig heeft. Hierdoor wordt de spijsvertering minder belast.

Bij braken of diarree voelt een hond zich vaak ook niet lekker. Wanneer je je niet lekker voelt wil je liever niet of minder eten. Gastro Intestinal is extra smakelijk gemaakt waardoor het de eetlust stimuleert.

Royal Canin Gastro Intestinal Kat

De Gastro Intestinal voor de kat heeft dezelfde eigenschappen als die van de hond. Het draagt dus ook bij aan een optimale spijsvertering en gunstige darmflora door de zeer goed verteerbare voedingsstoffen. Het heeft een hoog energiegehalte, daardoor heeft je kat minder voeding nodig. Dit helpt weer om de spijsvertering te ontlasten. Als je kat zich niet lekker voelt zal hij ook minder willen eten. Dit voer is extra smakelijk gemaakt wat de eetlust stimuleert.

Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat Hond

De Gastro Intestinal Low Fat van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor honden met alvleesklierproblemen, spijsverteringsstoornissen en maag- darmaandoeningen. Een laag vetgehalte helpt de spijsvertering te bevorderen. Daarnaast reguleert het de opbouw en afbraak van vetten in het lichaam. Het verlaagde vezelgehalte ondersteunt de spijsvertering door een hoger energiegehalte van de voeding en een hogere verteerbaarheid. Door de combinatie van zeer goed verteerbare voedingsstoffen wordt bijgedragen aan de spijsvertering en een betere darmflora. Het helpt gezonde cellen en weefsels te beschermen en te behouden.

Royal Canin Gastro Intestinal Junior Hond

De Gastro Intestinal Junior is ontwikkeld voor pups tot 12 maanden die last hebben van spijsverteringsstoornissen en maag-darmaandoeningen. Het bevordert de spijsvertering door de specifieke zeer goed verteerbare voedingsstoffen. Verder heeft het een hoger energiegehalte dat aangepast is aan de behoefte van een pup. Doordat de pup minder voer nodig heeft, wordt de spijsvertering ontlast. Wanneer een puppy zich niet lekker voelt zal hij of zij ook minder eetlust hebben. Door brokjes te weken zijn ze sneller geneigd toch iets te eten. De brokken zijn dan ook makkelijk te weken. Daarnaast bevat het voer alle voedingsstoffen die een pup nodig heeft om veilig op te kunnen groeien.

Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie Hond

Gastro Intestinal Moderate Calorie heeft dezelfde eigenschappen als de normale Royal Canin Gastro Intestinal voeding. Echter bevat de Moderate Calorie minder calorieën, waardoor dit een zeer geschikte voeding is voor honden met spijsverteringsproblemen en maag- darmaandoeningen en die de neiging hebben tot overgewicht.

Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie Kat

Gastro Intestinal Moderate Calorie voor de kat is een volledige dieetvoeding met dezelfde eigenschappen als de normale Gastro Intestinal alleen dan met minder calorieën. Daardoor is de voeding geschikt voor katten met aandoeningen aan het maag-darmkanaal en de neiging tot overgewicht.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten