Royal Canin Fibre Response

Raken de darmen van jouw hond of kat vaak van slag? Heeft hij of zij snel last van verstopping of diarree? Dan kan het helpen om een speciaal dieetvoeding te gaan geven aan jouw hond of kat. Royal Canin heeft speciaal dieetvoer ontwikkeld om je huisdier te ondersteunen bij deze aandoeningen. De Fibre Response bevat extra vezels om het evenwicht te herstellen van de darmflora. Dit dieetvoer kan gegeven worden bij de volgende indicaties:

  • Dikke-darmontsteking
  • Stress; verhuizing, nieuw gezinslid, etc.
  • Acute en chronische constipatie
  • Aandoeningen waarbij een hoog vezelgehalte gewenst is

Royal Canin Fibre Response - Hond

De specifieke voedingstoffen in dit dieetvoer dragen bij aan een gunstige spijsvertering darmflora. De speciale vezels, zoals FOS, MOS, bietenpulp en psyllium bevorderen de passage van de voeding door de darmen en zorgen voor een goede kwaliteit van de ontlasting. Bij last van verstopping wordt de ontlasting zachter door het vocht in de darmen. De gezonde cellen en weefsels worden goed beschermt en behouden. De voeding hoeft vaak niet levenslang gegeven te worden, overleg daarom altijd even met de dierenarts.

Royal Canin Fibre Response - Kat

Voor de katten variant van de Fibre Response gelden dezelfde eigenschappen als die van de hond. De voeding zal de spijsvertering van de kat verbeteren door het hoge vezelgehalte en zal zorgen voor een goede kwaliteit ontlasting. De gezonde weefsels en cellen in het lichaam van de kat worden goed beschermt zodat deze niet verloren gaan.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten