Royal Canin Dermacomfort

De huid is het ‘visitekaartje’ van mens en dier. Als baasje wil je natuurlijk dat je viervoeter een verzorgde indruk maakt. Sommige huisdieren kunnen nét wat meer aandacht aan hun vacht gebruiken. Royal Canin Dermacomfort voedt en beschermt de huid en vacht voor een gezonde huid en vachtconditie.

Gezonde huid

Wist je dat voeding een grote invloed heeft op de huid? Als de huid van je huisdier uit balans is, is het vaak lastig om dit weer snel te herstellen. Hier geldt dan ook: voorkomen is beter dan genezen. Er wordt dan ook vaak gezegd dat de gezondheid van een dier af te lezen is aan de huid en vacht. Een ongezonde vacht kan je herkennen aan een dunner wordende vacht, kale plekken, vervelende kriebels, rode plekken, maar ook aan een schilferige huid.

Wist je dat haren voor het grootste gedeelte gemaakt zijn van eiwitten? Hoe beter de voeding, hoe beter de vacht van je huisdier zal zijn. Zo zijn voedingen die rijk zijn aan essentiële vetzuren bijzonder goed voor de vacht. Als jouw hond problemen ervaart aan de huid of vacht, kan een voeding in de meeste gevallen de oorzaak zijn. Raadpleeg altijd eerst de dierenarts voordat je aan een speciale voeding begint.

Vachtverzorging

Bij een gezonde huid en vacht hoort natuurlijk ook een goede vachtverzorging. Het is dan ook van belang om je viervoeter regelmatig te borstelen. Langharige honden hebben simpelweg nét wat meer vachtverzorging nodig dan kortharige honden. Let wel op om je viervoeter niet te vaak te wassen met shampoo, dit tast namelijk de beschermlaag van de huid aan.

Royal Canin voor huid en vacht

Royal Canin Dermacomfort is een speciaal samengestelde lijn voor honden met een gevoelige huid. Deze voeding ondersteunt een gezonde en glanzende vacht. Deze voeding voedt en beschermt de huid van je hond en helpt daarnaast de vachtconditie te verbeteren. De Royal Canin Dermacomfort is beschikbaar in Royal Canin Mini Dermacomfort, Royal Canin Medium Dermacomfort en Royal Canin Maxi Dermacomfort. Mocht je opmerken dat jouw nog jonge viervoeter een gevoelige huid heeft? Dan kan vanaf 10 maanden de Royal Canin Mini Dermacomfort gegeven worden. Kleine viervoeters kunnen doorgaan op deze voeding, maar grotere honden kunnen overstappen naar medium of maxi. Om de voeding compleet te maken is er ook de Royal Canin Dermacomfort Wet, een natvoeding die rijk is aan verteerbare eiwitten.

Gun jij jouw viervoeter een prachtige huid en vacht? Bekijk dan het volledige assortiment van Royal Canin Dermacomfort.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten