Royal Canin Dental

Gebitsproblemen kunnen grotendeels worden voorkomen door een goede en regelmatige gebitsverzorging (tandenpoetsen) en door het geven van een speciale gebitsverzorgende voeding, zoals Royal Canin Dental. Door de grootte, textuur en vorm van de brok worden de tanden en kiezen gereinigd en kan tandplak en tandsteen worden voorkomen.

Hoe ontstaan gebitsaandoeningen?

Wist je dat tandplak en tandsteen de belangrijkste oorzaken van gebitsproblemen zijn bij jouw hond of kat? Tandplak stimuleert de groei van bacteriën, waardoor het tandvlees kan gaan ontsteken. Wordt de tandplak niet verwijderd, dan ontstaat er tandsteen. De ontsteking kan op den duur groter worden en er kunnen zelfs tanden en kiezen los gaan zitten. Een goede gebitsverzorging is daarom van groot belang!

Speciale dieetvoeding

Heeft jouw hond of kat tandplak of tandsteen? Royal Canin heeft een speciale gebitsverzorgende voeding voor jouw huisdier samengesteld, Royal Canin Dental. De voeding helpt de vorming van tandplak en tandsteen te verminderen en is bovendien erg smakelijk; iets wat jouw harige vriend ongetwijfeld zal waarderen!

  • Helpt de vorming van tandplak en tandsteen te verminderen: dankzij de speciale samenstelling, vorm, textuur en grootte van de brok worden de tanden en kiezen mechanisch gereinigd. Je huisdier ‘poetst’ door het kauwen als het ware zijn tanden. Ook de kans op een slechte adem verminderd.
  • Werkt bevorderend voor de spijsvertering: met behulp van Royal Canin Dental wordt zowel de spijsvertering als een gunstige darmflora ondersteunt, wat weer bevorderend is voor de kwaliteit van de ontlasting.

Royal Canin Dental voor honden is tevens verrijkt met voedingsstoffen die bijdragen aan het behoud van sterke botten en soepele gewrichten. De voeding voor katten bevat een specifieke combinatie van vezels die de uitscheiding van haren via de ontlasting ondersteunt en zo de vorming van haarballen beperkt. Ook ondersteunt de samenstelling de gezondheid van de urinewegen.

Royal Canin Dental

Royal Canin Dental is zowel voor honden als katten verkrijgbaar. Voor kleine honden is er Royal Canin Dental Kleine Hond, met een aangepast formaat brokje.

Wil jij ook het beste voor de gebitsgezondheid van jouw hond of kat? Bekijk Royal Canin Dental en meer informatie over het voer dan snel op Medpets.nl!

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten