Royal Canin Calm

Heeft jouw hond of kat soms last van stress? Bijvoorbeeld tijdens een verhuizing, gezinsuitbreiding, vakantie of andere situaties? Dan kan het Royal Canin Calm dieet worden ingezet om je hond voor te bereiden op of tijdens deze stressvolle situaties. Stress kan herkend worden aan gedragsverandering, overmatig likken of hevig miauwen. Naast dat de voeding de emotionele balans behoudt van je hond of kat draagt de voeding ook bij aan het volgende:

  • Het voeden van de huid en het versterken van de barrièrefunctie
  • Bevordering van de spijsvertering
  • Zorgt voor een onverzadiging van de urine

Royal Canin Calm – Hond

Stress komt ergens vandaan en dit kan niet enkel worden weggenomen door middel van voeding. Het is belangrijk te zoeken naar de oorzaak en hieraan te werken. Daarnaast kan het Calm dieet een goede ondersteuning bieden die de symptomen van stress helpen verminderen. Door een speciale combinatie van voedingsstoffen kan het de stemming van je hond helpen ondersteunen. Naast dat het dieet vooral kalmte bezorgt, draagt de voeding ook nog bij aan een aantal andere belangrijke aspecten; het voedt de huid, beperkt de vorming van tandsteen, ondersteunt de spijsvertering (wat weer zorgt voor een goede kwaliteit ontlasting) en heeft een positieve werking op de gezondheid van de urinewegen. De voeding is geschikt voor kleine hondjes tot aan 15 kg.

Royal Canin Calm – Kat

Katten kunnen ook gevoelig zijn voor stress. Er kan zich gedragsverandering voordoen wat een aanduiding kan zijn op stress. Katten hebben de neiging om zich te verstoppen of overmatig te gaan likken aan hun vacht. Het kattendieet van Calm heeft dezelfde positieve werking op stress als het hondendieet. Daarnaast vermindert de voeding de vorming van haarballen en ondersteunt het de gezondheid van de urinewegen.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten