Royal Canin Anallergenic

Heeft je hond of kat regelmatig last van vervelende kriebels? Of moet je harige vriendje regelmatig braken na het eten? Dan kan er sprake zijn van een voedselovergevoeligheid, zoals een voedselallergie- of intolerantie. Speciaal voor deze gevoelige huisdieren is er de Royal Canin Anallergenic. Deze dieetvoeding is speciaal samengesteld voor honden en katten die nog steeds gevoelig reageren op andere hypoallergene voedingen. Royal Canin Anallergenic kan een leven lang gegeven worden.

Met unieke veereiwitten

Anallergenic van Royal Canin bevat unieke veereiwitten die sterk verkleind zijn, waardoor de kans op een overgevoeligheidsreactie erg klein is. Het voer helpt intoleranties te verminderen, door zorgvuldig voor geselecteerde eiwit- en koolhydraatbronnen te kiezen. Daarnaast voedt het de huid en helpt het de barrièrefunctie te beschermen. Als laatst kan gezegd worden dat Royal Canin Anallergenic een ondersteunende werking heeft voor het behouden en beschermen van gezonde cellen en weefsel.

Voedselallergie of voedselintolerantie?

Wanneer je huisdier ziekteverschijnselen vertoont, waarvan de oorzaak het voer is, spreken we van een voedselallergie. Bij een voedselallergie gaat de reactie altijd gepaard met allergische verschijnselen. In alle overige gevallen is er sprake van een voedselintolerantie. Bij een intolerantie hoort bijvoorbeeld een intolerantie voor lactose wegens gebrek aan het enzym lactase of de voedselvergiftiging waarbij het toxine uit het voedsel verantwoordelijk is voor de klachten. In het dierenartsartikel Voedselallergie bij hond en kat lees je meer over voedselovergevoeligheid bij honden en katten.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten