Productafbeelding /1
Product afbeelding van Royal Canin Hepatic Kat

Royal Canin Hepatic Kat

Product afbeelding van Royal Canin Hepatic Kat

Royal Canin Hepatic kat ondersteunt het herstel van de lever en vermindert de concentratie schadelijke stoffen in het lichaam, zoals ammoniak, waardoor de symptomen van de leveraandoening afnemen.

   » Meer informatie
2 varianten, vanaf: € 26,75

Gratis verzending
Vanaf €49,- binnen NL

Verzendkosten €2,95
Bij besteding van €25 - €49

Verzendkosten €3,95
Bij besteding tot €25

Trustpilot
9.2/10 | 16398 reviews
2 varianten, vanaf: € 26,75
In winkelwagen 
Product Prijs Voorraad Bestellen
Royal Canin Hepatic Kat (HF 26) 2 kg € 26,75
Royal Canin Hepatic Kat (HF 26) 4 kg € 45,50
Productinformatie

Royal Canin Hepatic kat ondersteunt het herstel van de lever en vermindert de concentratie schadelijke stoffen in het lichaam, zoals ammoniak, waardoor de symptomen van de leveraandoening afnemen.

Royal Canin Hepatic Kat

Royal Canin Hepatic biedt optimale nutritionele ondersteuning voor de meest voorkomende leveraandoeningen bij de kat. Deze dieetvoedingen zijn speciaal ontwikkeld om de leverfunctie te ondersteunen en mogelijke complicaties zoveel mogelijk te beperken. Daarnaast zijn ze bijzonder smakelijk en licht verteerbaar omdat verminderde eetlust en ondervoeding veel voorkomen bij leverpatiënten. De effectiviteit van Royal Canin Hepatic kat is aangetoond in diverse klinische studies.

Indicaties

  • cholangitis = ontsteking van de galwegen
  • cholestase = verstoorde galstroom
  • Porto-systemische shunt
  • Hepatische encephalopathie
  • Leverinsufficiëntie
  • Stoornissen van het kopermetabolisme

Contra indicaties:

Drachtige en zogende katten, kittens, hyperlipidemie, Lever Lipidiose (behalve in verband met hepatische encefalopathie).

Eigenschappen

Hoog energiegehalte, Zeer smakelijk, Hoogwaardige, licht verteerbare eiwitten, Gepatenteerd, antioxidantencomplex, Laag kopergehalte, Hoog zinkgehalte, Verrijkt met L- carnitine, S/O index

Advies

Leveraandoeningen komen regelmatig voor bij de kat (hepatische lipidose en cholangitis). De laatste jaren is steeds duidelijker geworden dat dieetvoeding een belangrijk onderdeel vormt van de behandeling van leverpatiënten. Adequate dieettherapie, afgestemd op de individuele patiënt, draagt bij aan het herstel, kan de symptomen verminderen en complicaties beperken.

Royal Canin Hepatic kat biedt hiervoor de optimale oplossing. Deze dieetvoeding wordt al vele jaren met goed resultaat voorgeschreven voor diverse leveraandoeningen bij de hond en is nu ook verkrijgbaar in een speciale receptuur voor de kat. Deze voeding is speciaal ontwikkeld om de leverfunctie te ondersteunen en malnutritie te voorkomen bij cholangitis en diverse andere leveraandoeningen. Daarnaast helpt het de klinische symptomen en mogelijke complicaties verminderen. Door de uitzonderlijk goede acceptatie wordt Royal Canin Hepatic ook goed gegeten door katten met een slechte eetlust, een veel voorkomend probleem bij katten met een leveraandoening.

Behandelingsduur:

De duur van de dieettherapie is afhankelijk van de pathologische oorzaak en van de regeneratiecapaciteit van het leverweefsel. Bij chronische aandoeningen kan het noodzakelijk zijn de dieetvoeding levenslang voor te schrijven. Om de belasting van de lever na de maaltijd te beperken wordt geadviseerd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid over meerdere kleine maaltijden per dag te verdelen.

Ingrediënten

Rijst, dierlijke vetten, maïs, tarwegluten, gedehydreerd varkenseiwit, maïsgluten, plantaardige vezels, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, cichoreipulp, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

Toevoegingsmiddelen

Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A, Vitamine D3, IJzer, Jodium, Koper, Mangaan, Zink, Selenium.
Conserveermiddelen en Antioxidanten.

Voor honden met leveraandoeningen is er Royal Canin Hepatic hond verkrijgbaar.

 

Beoordelingen voor Royal Canin Hepatic Kat

Heb je ervaring met Royal Canin Hepatic Kat ? Geef ons dan je mening over dit product.

“Het leverdieet”

Door 

Tot nu eet mijn kater er goed van en komt hij weer aan. Hij was helaas sterk vermagerd door het nierendieet.

“Kat vindt eten erg lekker”

Door 

De smaak bevalt, nu nog afwachten of het helpt!

“Kater weigert het te eten.”

Door 

Onze kater had het feline herpes virus en kreeg opeens na een pipet tegen vlooien, geen adem meer en zat totaal onder het snot. Hij at 14 dagen helemaal niet meer.Ik stoomde overal met vicks en kocht een luchtbevochtiger. We hebben 10 dagen bij hem gewaakt. Na 14 dagen staakte hij ook met drinken. We begonnen toen met spuitjes met een mengeling van flumax, eten en zentonil advanced hem met een spuitje te voeren. Hij was echt doodziek. Hij had natuurlijk leververvetting en daarom bestelde ik deze levervoeding maar hij weigerde ze te eten. Ik geef altijd brokjes van royal canin sensitive en weet dat de kwaliteit ervan uitstekend is. Dat is misschien de reden waarom we hem terug beter kregen omdat hij een goede weerstand had. Na een maand begon hij terug te eten en te drinken. Ik blijf hem deze mengeling nog een tijdje doorgeven.

“Super! ”

Door 

Best lekker volgens de poes... Hij is nochtans kieskeurig... ;)

“Top”

Door 

Mijn Trudi vind het lekker en is weer in blakende gezondheid 1 kg aangekomen en super vrolijk!!

“Hepatic Van Royal canin ”

Door 

deze eet de poes smakelijk op

“Zieke kat is hersteld”

Door 

Mijn Oosterse kat is twee jaar oud en vanaf de geboorte steeds ziek. Het bleek, dat zijn leverwaarden ontzettend hoog waren. Sinds het gebruik van Hepatic kat
is hij volledig hersteld. Hij is aangekomen, speels, glanst en is ondeugend.

Schrijf je eigen beoordeling
beoordeling 1-4 van 4
1/1
Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit