Renske Hondenvoer

Renske Hondenvoer

Renske hondenvoer: Liefde voor dier en voeding

Renske hondenvoer is, zoals de titel van deze alinea al beschrijft, ontstaan door de liefde voor dieren en voeding. De oprichters van Renske waren zelf op zoek naar het allerbeste voer voor hun eigen honden. Hun gedachte was toen ook ''Als je je eigen hond dat kunt geven, waarom die van een ander niet?''. Met die gedachte zijn de oprichters 25 jaar geleden begonnen met het maken van Renske Natuurlijke Diervoeding. Eigenlijk puur uit liefde voor het dier, maar ook die van jou. Renske blijft tot de dag van vandaag bezig met het verbeteren van de recepten. Zo kunnen ze hun eigen hondenvoedingen altijd blijven innoveren om zo altijd het allerbeste voer te kunnen bieden.

Verschillende gezonde voerlijnen

Renske heeft op dit moment drie verschillende voerlijnen, namelijk Super Premium Droogvoer, Vers Maaltijden en Gezonde Beloning. Super Premium Droogvoer is de hoofdlijn voor de grote zakken droogvoer met vers vlees of vis. Vers Maaltijden zijn kleine bakjes natvoer met de lekkerste vlees en vis ingrediënten. Gezonde Beloning zijn heerlijke snacks met 100% natuurlijke ingrediënten.

Renske hondenbrokken: Super Premium Droogvoer

Deze voerlijn van Renske is 100% natuurlijk, glutenvrij en altijd bereid met vers vlees of verse vis als hoofdingrediënt. Dit is altijd minimaal 26% van het totale voer. Deze hoofdingrediënten worden altijd gemixt met groenten, fruit, kruiden, mineralen, vitamines en sporenelementen. Dit zorgt voor de ideale combinatie van natuurlijke grondstoffen, wat zeer smakelijk is en licht verteerbaar. Dit maakt dit droogvoer ook zeer geschikt voor gevoelige honden of moeilijke eters. Doordat het voer uit deze lijn zeer gevarieerd is, speelt het perfect in op een gezond en gevarieerd dieet voor honden. Renske gelooft namelijk dat variatie bijdraagt aan een gezond en sterk lichaam. Gevarieerd eten kan ervoor zorgen dat er minder snel intoleranties of allergieën optreden bij je hond. Ook heeft het volgens Renske ook een positief effect op het immuunsysteem. Dit droogvoer is ook heerlijk te combineren met de natvoedingen uit de Vers Maaltijden lijn van Renske. Medpets heeft alle droogvoedingen van de Super Premium Droogvoer op de website staan. Renske Super Premium Graanvrij zijn heerlijke zakken droogvoer met kip, lam of zalm als hoofdingrediënt.

Renske Vers Maaltijden

Deze voerlijn bestaat uit 100% natvoer met vers vlees of verse vis als hoofdingrediënt. Alle natvoedingen uit deze voerlijn zijn compleet, dit houdt in dat er alles in zit wat honden nodig hebben. Deze maaltijden zijn vers gestoomd in hun verpakking en daarna vacuüm verpakt. Dit zorgt ervoor dat alle voedingsstoffen optimaal behouden worden en dat het langer houdbaar is geworden. Hierdoor zijn er ook geen chemische conserveringsmiddelen nodig. Je hoeft dit product niet in te vriezen en na openen kun je het zeker nog drie dagen bewaren in de koelkast. Perfect om mee te nemen op vakanties! Renske geeft als tip om dit heerlijke natvoer te combineren met het voer uit de Super Premium Droogvoer lijn. Op de site van Medpets heet dit product: Renske Vers Vlees Graanvrij. Deze natvoedingen zijn beschikbaar in de smaken kip, lam en zalm.

Renske hondenvoer graanvrij

Renske hondenvoer graanvrij is ideaal voor als je hond minder goed reageert op granen. Dit graanvrije hondenvoer is verkrijgbaar in verschillende vormen en smaken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Renske Vers Vlees Multidoos Graanvrij, waarin 3 lekkere smaken zitten.

Gezonde Beloning

Dit zijn de heerlijke gezonde snacks van Renske. Deze snacks bestaan alleen maar uit natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit. Perfect als traktatie, maar ook als lekker tussendoortje. Maar bij goed gedrag kun je deze snoepjes ook stiekem tussen het droog- of natvoer verstoppen. De snacks zitten in handige hersluitbare potjes van 100 gram.

Renske hondenvoer kopen

Renske hondenvoer kopen? Dat doe je eenvoudig online bij Medpets. Bekijk op deze pagina direct het assortiment Renske hondenvoer!

Toon filters