Rebel Petz

Rebel Petz is een Nederlands merk dat zich volledig richt op benodigdheden voor honden. Elke hond kan zich wel eens rebels gedragen, maar uiteindelijk weten we allemaal dat ze veel van het baasje houden. Rebel Petz wil met haar producten de hond en het baasje dichter bij elkaar brengen. Rebel Petz heeft essentiële en functionele producten die elke hondeneigenaar kan gebruiken in het dagelijks leven bij het zorgen van een hond. Rebel Petz begrijpt wat de dagelijkse behoeften zijn van honden en baasjes en hebben zo essentiële producten kunnen ontwerpen.

Samen op pad

Door vaak samen activiteiten te doen, bouw je aan een sterke band met jouw viervoeter. Rebel Petz heeft een handige rollijn die je kunt gebruiken tijdens een dagelijkse wandeling of als jullie samen op pad gaan. De Rebel Petz Flexi Classic Rollijn met Cover Up is een handige rollijn die jouw hond extra bewegingsruimte geeft door het oprolmechanisme. Deze lijn is zelfs te personaliseren met een cover up. Deze is te plaatsen op de looplijn en je kunt aan beide kanten van het venster een foto plakken.

Trainen

Rebel Petz heeft een superhandige Rebel Petz Trainingslijn die je gemakkelijk kunt gebruiken tijdens trainingen. Deze duurzame looplijn van polypropeen en nylon kan blijven drijven op het water. Deze sterke trainingslijn is erg functioneel omdat het een lijn en halsband in één is. Buiten het gebruik op trainingen kan deze lijn ook zeker gebruikt worden voor andere activiteiten.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten