Promodulate

Promodulate is een aanvullend diervoeder dat het immuunsysteem en een goede darmwerking ondersteunt. Een slechte werking van de darmen kan vervelende gevolgen hebben voor de gezondheid van dieren. Met de producten van Promodulate kun jij jouw dier goed ondersteunen. Speciaal voor paarden is er de Promodulate Equine en voor honden en katten de Promodulate hond/kat.

Promodulate hond/kat

Heeft jouw hond een gezonde darmwerking? Of kan hij nog wel wat ondersteuning gebruiken. Een darmflora kan ontregeld zijn bij dunne ontlasting of als jouw huisdier ongeschikt voedsel heeft gegeten. Om de darmflora weer gezond te maken, biedt de Promodulate ondersteuning voor honden en katten. Dit aanvullende diervoeder is rijk aan probiotische bacteriën die bijdragen aan het normaliseren van de darmflora. Daarnaast is het rijk aan kalium en natrium, omdat veel dieren bij dunne ontlasting teveel van deze stoffen verliezen.

Promodulate Equine

Speciaal voor paarden is er een aanvullend diervoeder dat bijdraagt aan een gezonde darmwerking en het immuunsysteem ondersteunt. Het voer is rijk aan pre- en probiotica, die de darmwerking bevorderen en het immuunsysteem stimuleren. Ook is het rijk aan kalium en natrium. Deze twee stoffen verliezen paarden bij dunne ontlasting, maar door het aanvullende voeder worden ze weer voorzien van deze elektrolyten. Perfect te gebruiken voor paarden en pony’s die gevoelig zijn voor veranderen. Ook geschikt voor oudere paarden en paarden die moeten aansterken.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten