Prodivet

Prodivet Pharmaceuticals is een Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in de research, ontwikkeling en distributie van innovatieve veterinaire producten voor grote en kleine huisdieren. Het bedrijf is al 30 jaar actief op dit gebied en is op dit moment de specialist voor de diergezondheid en de dierenarts.

Alleen de hoogste kwaliteit

Prodivet Pharmaceuticals werkt op dit moment samen met verschillende universiteiten en praktiserende dierenartsen om zo alleen producten op de markt te zetten die van de hoogste kwaliteit zijn. Prodivet zorgt ervoor dat het commerciële team wetenschappelijke studies volgen, zodat ze zo goed mogelijk aan de eisen van de klant kunnen voldoen. Prodivet staat voor professionaliteit, kennis van zaken en liefde voor dieren.

Product range

Prodivet heeft vijf productcategorieën waaronder het assortiment is verdeeld. Zo heeft Prodivet de volgende categorieën; diergeneesmiddelen, aanvullende diervoeder, verzorgingsproducten, diagnosekits en hechtmaterialen. Medpets heeft verschillende dierengeneesmiddelen, aanvullende diervoeders en verzorgingsproducten van Prodivet in het assortiment. Aplazyl is bijvoorbeeld een voedingssupplement voor de smering van de gewrichten van honden en katten. Dit supplement zorgt ervoor dat de gewrichtsfunctie extra ondersteuning krijgt. Een ander product van Prodivet dat Medpets in het assortiment heeft is Sebodex. Dit product is geschikt voor honden en katten met huidproblemen. Deze onderhoudsshampoo ondersteunt het herstel en behoud van de vochtbalans en de huidflora. Een ander populair product van Prodivet is Aluban. Deze aluminiumspray geeft jouw dier extra bescherming waardoor bacteriën geen kans krijgen om zich in een wondje te nestelen. De spray ondersteunt namelijk de herstellende huid en is geschikt voor alle dieren.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten