Porus One

Porus one heeft 2 producten ontwikkeld om de nieren van katten te ondersteunen: Porus One en Porus Add On. Porus One ondersteunt de nieren van je kat en Add One maakt het makkelijker om Porus One toe te dienen. Als de nieren niet goed werken, hopen afvalstoffen zich op. Porus One biedt in dit geval uitkomst door de afvalstoffen in de darmen te binden en af te voeren via de ontlasting.

Porus One

Porus one is een product dat voorstadia van uremische toxines in de darmen bindt en met de ontlasting uitscheidt. Het is speciaal ontwikkeld voor de nieren van de kat en bevat de werkzame stof Renaltec. De uremische toxines ontstaan bij de eiwitstofwisseling van de kat en worden normaal dagelijks door de gezonde nieren uitgescheiden. Echter als deze afvalstoffen ophopen in het bloed, kan het de nieren beschadigen. Het kan dan zinvol zijn om minder eiwitten in te nemen of om de voorstadia van deze giffen al in de darmen te reduceren. Dit doet Porus one.

Katten krijgen met vlees eiwitten en aminozuren binnen. Zelfs in een dieet met minder eiwitten moeten essentiële aminozuren aanwezig zijn. Er ontstaan hierdoor altijd niergiffen. Dit is geen probleem als de nieren goed werken en de giffen uitgescheiden worden.

Porus one is een innovatief product en bestaat uit kleine bolletjes (Renaltec) met gaatjes op het oppervlak. De bolletjes binden de giffen en zo worden ze samen met de bolletjes uitgescheiden in de ontlasting. Het wordt niet geresorbeerd en heeft hierdoor ook geen invloed op de stofwisseling. Dit product bestaat alleen uit Renaltec en bevat geen verdere toevoegingen, conserveermiddelen, suikers of kunstmatige aroma’s.

Porus Add One

Naast Porus One is er ook Add One. Dit is een smakelijk kattensnack. Het bevat smakelijke zalmsaus, omega-3 en veel vocht. Het is erg lekker en het hoge vochtgehalte is goed voor de nieren. Het is bovendien uitstekend geschikt voor het toedienen van Porus One. Zo kun je Porus One mengen met Add one en dit mengsel aan de kat geven. Add one kan ook zo uit de stick gegeven worden als lekkernij. Het bevat weinig calorieën en geen toegevoegde suiker. Add one kan tevens gebruikt worden om een ander medicijn toe te dienen.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten