Porus One
Porus One
Porus One

Porus One

Porus One biedt katten ondersteuning aan de nieren. De Porus One bolletjes nemen niergiffen op en voeren ze af met de ontlasting. Alle Porus One bolletjes worden weer volledig uitgescheiden, zodat de stofwisseling niet belast wordt.

Porus One - 30 sticks
 • Porus One - 30 sticks

  € 41,95

 • Porus One - 2 x 30 sticks

  € 82,25

 • Porus One - 3 x 30 sticks

  € 122,10

 • Porus One - 6 x 30 sticks

  € 179,95

Momenteel uitverkocht

Mail bij voorraad
Gratis verzending - Vanaf €59,- binnen NL
Verzendkosten €3,95 bij besteding tot €59,-
 • Deskundig dierenartsadvies
 • Gratis verzending vanaf €59,-
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie
 • Video's

Productinformatie

Porus One

Ondersteun de nieren van je kat met de Porus One. Katten produceren dagelijks gifstoffen, waarvan sommigen schadelijk zijn voor de nieren. De voorstadia van deze gifstoffen (= uremische toxines) ontstaan in de darmen tijdens de vertering van eiwitten. Wanneer deze gifstoffen uit de darmen worden opgenomen, komen ze via de lever bij de nieren terecht. Normaal worden ze dan met de urine uitgescheiden. Als dit echter niet gebeurt, krijg je een ophoping van deze stoffen in het bloed. Bij ophoping veroorzaken ze directe schade aan de organen en nieren. Porus One bindt de voorstadia van deze gifstoffen in de darmen als een soort stofzuiger. Hierdoor worden de gifstoffen met de ontlasting uitgescheiden nog voordat het lichaam ze op kan nemen.

Eigenschappen

 • Ter ondersteuning van de nieren
 • Voorkomt opname van voorstadia van gifstoffen in de darmen
 • Voorkomt schade aan de nieren als gevolg van gifstoffen
 • Gifstoffen worden met de ontlasting uitgescheiden
 • Porus One bestaat uit kleine gelijkmatige zwarte bolletjes

Geschikt voor

Katten (met nierproblemen)

Gebruik

Geef Porus One eenmaal daags aan je kat. Meng de inhoud van het zakje met natvoer, zodat het kan hechten. Porus is reuk- en smaakloos, waardoor het over het algemeen goed wordt opgenomen door katten. Een verpakking Porus One is genoeg voor dertig dagen. Als je ook medicatie geeft is het advies om de medicatie minimaal 2 uur eerder te geven dan Porus One.

Formaat bolletjes

De zwarte bolletjes hebben een doorsnede van 0,1 - 0,3 mm

Inhoud

 • 30 sticks van 500 mg
 • 6 x 30 sticks van 500 mg

Video's

Product ID: 9064
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Porus One ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Geweldig!!
Door , 25 juni 2022

Nierwaardes in zeer korte tijd weer goed! Kat was er ook nog is gek op. Super spul!

Kat die nierpatiënt is blijft leven door dit product.
Door , 13 juni 2022

Door Porus One wordt de achteruitgang van katten met een nierprobleem een halt toegeroepen. De kwaliteit van leven en de duur daarvan, wordt door dit product significant verbeterd en verlengd. Het is makkelijk door het eten te mengen en de kat vindt het niet vies. Een aanrader voor katten die nierpatiënt zijn.

Veelbelovend
Door , 19 april 2021

Dit produkt gekocht samen met Porus Add One (zalmmousse) om de kleine korreltjes in te vermengen. In 1e instantie omdat de bolletjes zo zwart waren en goed zichtbaar in de mousse dacht ik dat gaat ze nooit eten. Zelfs medicatie geven is een probleem want ze vist het er altijd uit. Maar tot mijn verbazing wist ze niet hoe snel ze het moest opeten (bolletjes zijn ook geur- en smaakloos gelukkig). Ze kwam me daarna gelijk achterna want ze wilde nog meer. Maar ik hou het als traktatie vermengd met de bolletjes plus ook handig om medicijnen in te doen. De gedachte achter de bolletjes klinkt heel plausibel en hoop dat mijn kat ervan opknapt en zo haar nieren worden ontlast

uitstekend!
Door , 11 februari 2021

Uitstekend product, mijn 19,5jr oude kat eet het al lange tijd probleemloos door zachtvoer en ze doet het er prima op. Ze lust geen nierdieet zachtvoer, is gek op "gewoon" zachtvoer en dit is een prima, oplossing gecombineerd met nierdieetbrokjes die ze wèl lust,om zo het nierfalen te vertragen. Is bovendien ca.17,-euro per maand goedkoper dan bij mijn dierenarts. Per 6 doosjes bestellen is het goedkoopst.

Top
Door , 01 februari 2021

Gebruik het nu enkele maanden, nierwaarden zijn nog steeds aan het verbeteren. Jammer dat de Porus add one nergens meer te verkrijgen is

Gemakkelijk met voer te geven
Door , 01 februari 2021

Het mengt goed met voer, mijn kat at het zo op. Ik denk ook dat het hem erg goed geholpen heeft. Ik gaf het met add one, liquid snack of een speciaal soepje.

Beoordelingen 1 - 6 van 20