PIP

PIP is een innovatief merk in de vissenbranche. PIP heeft een aantal producten om vijvers van verschillende groottes te reinigen. Het is namelijk van belang om eens in de zoveel tijd je vijver te reinigen voor de gezondheid van je vissen. Na verloop van tijd kan er een biofilm in je vijver ontstaan. Een biofilm is een verzameling van algen, bacteriën en gisten die zich aan de ondergrond gaan hechten of bijvoorbeeld aan het glas van een aquarium. Dit zorgt niet alleen voor zichtbare vervuiling, maar is ook vaak de oorzaak van een verstopt filter, nare luchtjes of de ontwikkeling van nog meer ongewenste micro-organismes. Het is ook niet goed voor de gezondheid van je vissen. PIP heeft drie verschillende concentraten om ongewenste micro-organismes tegen te gaan, namelijk PIP Pond Start, PIP Pond Plus en PIP Pond Pro.

PIP Pond

Met de PIP Pond Start kan je een kleine vijver startklaar maken voor het seizoen. De PIP Pond Plus is geschikt voor het reinigen en onderhouden van vijvers tot 300m³. Als laatst, de PIP Pond Pro, is geschikt voor het reinigen en onderhouden van vijvers vanaf 1000 m³.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten