PetAlways

PetAlways ontwikkelt innovatieve producten om jouw hond of kat een gezonder leven te bieden. Hierdoor kunnen jullie langer van elkaar genieten en meer leuke momenten beleven. In de meeste gevallen is een huisdier een écht onderdeel van het gezin, dan verdient hij natuurlijk het allerbeste! PetAlways wilt baasjes op een innovatieve manier inzicht geven op het gedrag van huisdieren en daar passend advies bij geven. Door het inzetten van kunstmatige intelligente en slimme algoritmes behoren te dikke honden en katten tot het verleden.

Innovatieve producten

PetAlways heeft verschillende producten ontworpen die je inzicht kunnen geven in het gedrag van je hond of kat. Met de PetAlways I-Bowl kun je precies aflezen hoeveel jouw huisdier eet. Deze voerbak en weegschaal in één is gemakkelijk in gebruik. Via de app van PetAlways kun je precies terugzien wanneer jouw huisdier gegeten heeft en hoeveel. Om precies voedingsadvies te krijgen, kun je de I-Bowl combineren met de PetAlways FitLight. Met dit lampje en stappenteller in één, meet je de hoeveelheid stappen. In de PetAlways App krijg je dan speciaal voedingsadvies, naar aanleiding van de bewegingshoeveelheid die dag.

GPS-Mini

Wil jij altijd overzichtelijk zien waar jouw harige vriend uithangt? Dat kan met de GPS-Mini van PetAlways. Dit handige GPS-apparaatje is voorzien van een simkaart. De GPS kun je gemakkelijk aan de halsband bevestigen. Dit apparaatje bepaalt niet alleen de locatie, maar telt ook nog eens de stappen. Via de PetAlways App kun jij jouw harige maatje volgen, op 15 seconden nauwkeurig.

Alles overzichtelijk in een app

De producten van PetAlways kun je koppelen aan de app van PetAlways. In deze app heb je toegang tot belangrijke gegevens van je huisdier. Door verschillende producten van PetAlways met elkaar te combineren, heb je volledig inzicht in het gedrag van je huisdier. Bijvoorbeeld hoeveel hij op een dag eet, maar ook kun je een voedingsadvies krijgen op basis van de hoeveelheid beweging van die dag. Op deze manier draag je als baasje bij aan een optimale gezondheid!

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten