Pedigree

Alles wat Pedigree doet, doet zij uit liefde voor honden. Haar filosofie is dan ook om de beste voeding voor honden voor iedereen betaalbaar te maken. Pedigree heeft inmiddels meer dan 80 jaar ervaring in het maken van hondenvoer.

Gebitsverzorging voor je hond

Wist je dat 4 op de 5 honden ouder dan drie jaar last hebben van gebitsproblemen? Dit wordt met name veroorzaakt door de vorming van tandplak en tandsteen rondom de rand van het tandvlees. Gelukkig kan de opbouw van tandplak en tandsteen verminderd worden door dagelijkse gebitsverzorging. De beste manier om het gebit van je harige vriend te verzorgen is door dagelijks zijn tanden te poetsen. Jammer genoeg is dat niet altijd even praktisch en vergt het best wat geduld.

Pedigree DentaStix

De DentaStix van Pedigree zijn een goede manier om het gebit van je hond te verzorgen. Op basis van wetenschappelijk onderzoek is bewezen dat DentaStix de opbouw van tandsteen tot wel 80% kunnen verminderen! Daarnaast is de smakelijke snack laag in vet en vrij van toegevoegde suikers, kleur- en smaakstoffen. De DentaStix zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten, voor kleine tot middelgrote en grote honden.

Pedigree DentaStix hebben twee bijzondere kenmerken die bijdragen aan de gebitshygiëne van jouw trouwe viervoeter.

  • Speciale structuur: de DentaStix hebben een unieke X-vorm met een zacht schurende werking. Bij dagelijks gebruik kan het de vorming van tandsteen tot 80% verminderen.
  • Actieve ingrediënten: de werkzame stoffen natriumtripolyfosfaat en zinksulfaat binden zich met het calcium in het speeksel van jouw hond. Dat helpt tandplak voor langere tijd zacht te maken. Tijdens het kauwen op de DentaStix kan de tandplak zo gemakkelijker verwijderd worden, waardoor de vorming van tandsteen kan worden voorkomen.
Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten