PawStory

In 2021 is het allemaal begonnen bij PawStory. Het merk is toen opgericht door Camee en Percy. Ze zijn de samenwerking aangegaan met een partner en fabrikant om zo samen de leukste en grappigste speeltjes van goede kwaliteit te produceren. Ondertussen werken ze samen met partners die al meer dan 20 jaar actief zijn als hondenspeelgoed fabrikant voor alleen de beste merken. Een ander belangrijke samenwerking is die met hun Labrador x Border Collie Charlie. Die mag natuurlijk als eerste alle nieuwe speeltjes testen!

Bij PawStory proberen ze hondenspeeltjes te maken die inspelen op een mooi design en de actuele trends. Ze streven ernaar om telkens een kleine collectie uit te brengen met toffe en originele thema’s. De belangrijkste inspiratie voor deze speeltjes is hun lieve hond Charlie. Er gaat natuurlijk niets boven het zien van je eigen hond die de grootste lol heeft met de speeltjes van PawStory!

Hé, die ken ik!

PawStory gaat in op de actuele trends produceert dan ook speeltjes die herkenbaar zijn voor de baasjes. Zo heb je bijvoorbeeld de PawStory Pupper Surprise die veel baasjes kunnen herkennen uit hun jeugd of de PawStory Chocopaw. In de speeltjes zit vaak ook nog een leuke pieper of knisper verstopt voor extra veel speelplezier!