Partnerprogramma

affiliate log-in ]

Word affiliate en verdien geld met je website!

Heb je een eigen website of weblog over je huisdier(en) of dieren in het algemeen? Of heb je een website voor kennel, cattery of trimsalon? Word dan affiliate van Medpets.nl en verdien geld met je website!

Wat houdt het affiliateprogramma in?

  • Je meldt je aan als affiliate via het aanmeldformulier
  • Je plaatst een banner van en/of link naar Medpets.nl op je website
  • Je verdient 10% van de omzet die via je link of banner wordt gegenereerd (excl. btw en verzendkosten en met een limiet van €25,- per order)
  • Uitbetaling vindt automatisch plaats aan het eind van elke maand, mits de commissie €25,- of meer bedraagt. Zo niet, dan neem je het bedrag mee naar de volgende maand

Kan iedereen zich aanmelden?

Het affiliateprogramma is er voor iedereen met een eigen website of weblog over je huisdier(en) of dieren of de website van een kennel, cattery of trimsalon. Het is niet bedoeld voor spaarprogramma's of andere webshops.

Daarnaast vragen wij van je als Medpets-affiliate om aan de volgende ethische regels te houden:

  • Gebruik géén SPAM om dit affiliateprogramma te promoten
  • Doe geen valse beloftes
  • Gebruik de affiliate links en/of banners niet op illegale sites of sites die zich bezighouden met illegale activiteiten
  • Gebruik deze affiliate link niet om je als een sub-affiliate in te schrijven
  • In het algemeen: probeer niet vals te spelen. Wij sluiten je account dan direct af en je kunt geen aanspraak meer maken op het eventueel door jouw verdiende tegoed

Aanmelden als affiliate

Door middel van het aanmeldformulier kunt zich gratis registreren. Nadat je de registratie hebt afgerond, krijg je van ons direct een e-mail. Daarin vind je een link ter verificatie van je account. Klik op deze link om de registratie van je account te bevestigen.

Wanneer wij je aanvraag om Medpets.nl-affiliate te worden hebben goedgekeurd, kun je direct aan de slag. Zodra je bent goedgekeurd, ontvang je een e-mail met daarin alle instructies m.b.t. inloggen in je affiliate-account en het plaatsen van promotiemateriaal.

Let op: registreren als affiliate alleen mogelijk indien ouder dan 18 jaar en na acceptatie van Conditions of Participation zoals omschreven onderaan het inschrijfformulier.

>> Klik hier om je te registreren. <<