Over ons
Over ons

Medpets.nl is een online dierenapotheek waar u diergeneesmiddelen, voedingssupplementen, dieetvoer en verzorgingsproducten voor hond, kat, paard, vogels en knaag- en terrariumdieren eenvoudig en voordelig online kunt bestellen.

Medpets.nl is opgericht in 2007 en was de eerste in Nederland die startte een groot assortiment diergeneesmiddelen, voedingssupplementen, dieetvoer en verzorgingsproducten voor huisdieren online aan te bieden. Naast Nederland is Onlinepets B.V. met Medpets.be, Medpets.de en Vetsend.co.uk ook actief in respectievelijk BelgiŽ, Duitsland en Verenigd Koninkrijk.

De grootste online dierenapotheek van Nederland

De afgelopen jaren is Medpets.nl flink gegroeid. Met een assortiment dat meer dan 8000 producten omvat, is Medpets.nl de grootste online dierenapotheek van Nederland. Om onze capaciteit te vergroten, zijn wij eind november 2012 naar een gloednieuw pand in Oud Gastel verhuisd.

Organisatie

Het Medpets-team bestaat uit klantenservice-, marketing- en magazijnmedewerkers en een dierenarts. Bij vragen over een product of medische klacht bij uw huisdier kunt u onze dierenarts telefonisch of per e-mail raadplegen via dierenarts@medpets.nl. Daarnaast schrijft zij tweewekelijks een column voor de e-mail nieuwsbrief waarin zij de abonnees achtergrondinformatie, tips en advies over lichamelijke aandoeningen en aandachtsgebieden geeft. Via het aanmeldformulier op de homepage kunt u zich op de nieuwsbrief abonneren.

Partner van de Dierenbescherming

https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/medpetsimg2.s3.amazonaws.com/images/Dierenbescherming-klein.jpg

De Dierenbescherming beschermt dieren door het verlenen van (nood)hulp en opvang, het handhaven van welzijn en het beÔnvloeden van een diervriendelijke samenleving. Dankzij de Dierenbescherming worden er jaarlijks vele tienduizenden honden, katten, konijnen en knaagdieren opgevangen. Daarnaast hebben miljoenen dieren uit de vee-industrie een beter leven dankzij het Beter Leven keurmerk. De gezondheid van ieder dier staat bij Medpets voorop en daarom is er vanaf 2016 een samenwerking opgestart met de Dierenbescherming. Medpets gelooft in de samenwerkingskracht om mee te bouwen aan een beter dierenwelzijn.

Werken bij Medpets

Medpets is onderdeel van Onlinepets, een snelgroeiend e-commercebedrijf. Wij zijn gevestigd in Oud Gastel en zijn met 40 collega's druk bezig om Medpets nog groter te maken in Nederland, Duitsland, BelgiŽ en de UK. Omdat we zo hard groeien zijn we opzoek naar enthousiaste collega's voor de klantenservice, marketing, webdevelopment en fulfilment.

Bekijk alle vacatures