Over ons

Over ons
Medpets.nl is een online dierenapotheek waar je diergeneesmiddelen, voedingssupplementen, dieetvoer en verzorgingsproducten voor je honden, katten, paarden, kleindieren, vogels, vissen, tuindieren en boerderijdieren voordelig online kunt bestellen.

Medpets.nl is opgericht in 2007 en was de eerste in Nederland die startte een groot assortiment diergeneesmiddelen, voedingssupplementen, dieetvoer en verzorgingsproducten voor huisdieren online aan te bieden. Naast Nederland is Onlinepets B.V. met Medpets.be, Medpets.de, Vetsend.co.uk, Medpets.fr en Medpets.at ook actief in respectievelijk België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Oostenrijk.

De grootste online dierenapotheek van Nederland

De afgelopen jaren is Medpets.nl flink gegroeid. Met een assortiment dat meer dan 15.000 producten omvat, is Medpets.nl de grootste online dierenapotheek van Nederland. Om onze capaciteit te vergroten, zijn wij eind november 2012 naar een gloednieuw pand in Oud Gastel verhuisd.

Organisatie

Het Medpets-team bestaat uit klantenservice-, marketing- en magazijnmedewerkers en een dierenarts. Bij vragen over een product of medische klacht bij je huisdier kan je onze dierenarts telefonisch of per e-mail raadplegen via dierenarts@medpets.nl. Daarnaast schrijft zij tweewekelijks een column voor de e-mail nieuwsbrief waarin zij de abonnees achtergrondinformatie, tips en advies over lichamelijke aandoeningen en aandachtsgebieden geeft. Via het aanmeldformulier op de homepage kan jij je op de nieuwsbrief abonneren.

Onlinepets in Top 250 groeibedrijven

Heb je al gezien dat Onlinepets onderdeel is van de Top 250 Groeibedrijven 2018 van Nederland? De Top 250 Groeibedrijven is gebaseerd op de ScaleUp Dashboard van de Rotterdam School of Management (RSM) en het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE). De criteria om in deze lijst te komen waren dat het bedrijf aan het begin van de periode minimaal tien werknemers moest hebben, een omzet van 5 miljoen euro moest behalen en minimaal 20 procent groei in omzet of werknemers moest realiseren.

Skal certificaat

Medpets beschikt over een Skal certificaat. Skal staat voor 'Stichting Keur Alternatief voortgebrachte Landbouw producten'. Met de Skal certificering mag Medpets biologische producten opslaan en distribueren. Mensen worden steeds bewuster in hun voedselkeuze, een logisch gevolg is dat de behoefte aan biologische voeding voor huisdieren ook groeit. Door dierenvoeding met dit keurmerk te kopen wordt je verzekerd dat voor dit product alleen vlees is gebruikt van dieren die volgens de biologische eisen gehouden worden, dat er geen toegevoegde chemische middelen en dat er géén genetisch gemanipuleerde ingrediënten zijn gebruikt. Deze biologische producten zijn te herkennen aan het biologische keurmerk.

Partner van de Dierenbescherming

De Dierenbescherming beschermt dieren door het verlenen van (nood)hulp en opvang, het handhaven van welzijn en het beïnvloeden van een diervriendelijke samenleving. Dankzij de Dierenbescherming worden er jaarlijks vele tienduizenden honden, katten, konijnen en knaagdieren opgevangen. Daarnaast hebben miljoenen dieren uit de vee-industrie een beter leven dankzij het Beter Leven keurmerk. De gezondheid van ieder dier staat bij Medpets voorop en daarom is er vanaf 2016 een samenwerking opgestart met de Dierenbescherming. Medpets gelooft in de samenwerkingskracht om mee te bouwen aan een beter dierenwelzijn.

Donaties

Medpets steunt! In Nederland bevinden zich veel organisaties die zich inzetten voor de opvang van gedumpte of dakloze dieren. Om deze organisaties (denk bijvoorbeeld aan een dierenasiel) een hart onder de riem te steken doneert Medpets elke maand de niet meer verkoopbare producten. Op deze manier verspillen we niets en helpen we andere dieren ook.

Werken bij Medpets

Medpets is onderdeel van Onlinepets, een snelgroeiend e-commercebedrijf. Wij zijn gevestigd in Oud Gastel en zijn met meer dan 130 collega's druk bezig om Medpets nog groter te maken in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk en de UK. Omdat we zo hard groeien zijn we regelmatig opzoek naar enthousiaste collega's voor de klantenservice, marketing, webdevelopment en logistiek.

Bekijk alle vacatures