Oto-Aid

Oto-Aid heeft een milde en veilige oorreiniger ontwikkeld voor honden en katten. Deze oorreiniger bevat stoffen die een verwekende werking hebben op hoornlaag van de huid. Deze stoffen werken niet prikkelend op de gehoorgang. Verder zorgen deze stoffen voor een grondige reiniging van het oorkanaal. Daarnaast bevat de oorreiniger van Oto-Aid meerdere plantenextracten, zoals Aloë Vera, die dit proces ondersteunen en ook een helende werking hebben op geprikkelde huid in de gehoorgang. Door de reinigende eigenschappen van Oto-Aid, is de kans groter dat een antibiotica-bevattende zalf beter zal aanslaan. Verder draagt deze oorreiniger bij aan het verminderen van oorproblemen bij regelmatig gebruik. Heeft jouw hond of kat een gist-infectie? Door de lage pH (namelijk 3) is deze oorreiniger daar ook geschikt voor.

Hoe dien je de Oto-Aid te gebruiken?

Heeft jouw kat of hond last van veel oorsmeer en gisten? Breng de oorreiniger dan 2 keer per dag aan en houd dit 7 dagen vol. Heeft jouw kat of hond last van regelmatig terugkerende problemen? Gebruik de oorreiniger dan 1 of 2 keer in de week.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten