Orbiloc

Orbiloc

Orbiloc is een Deense onderneming die in 2009 is opgericht door Anette Kristensen en Jan Jægergaard. Deze twee ondernemers hadden samen één gedeelde passie, namelijk actief en uitdagend buitenleven. Orbiloc streeft ernaar om de beste producten te produceren op een zo goed mogelijke manier. Hierbij willen ze een zo hoog mogelijk veiligheidsniveau creëren voor baasje en dier in het donker of tijdens slecht weer. Verder heeft Orbiloc een aantal belangrijke waarden opgesteld die als leidraad dienen voor elk aspect van het bedrijf. Deze waarden zijn:

  • Veiligheid: Veiligheid van de klanten staat bij Orbiloc voorop. Hierbij ligt de nadruk op goed zichtbaar zijn in het donker of tijdens slechte weersomstandigheden. Orbiloc is daarom ook voortdurend bezig om de huidige producten te onderzoeken en te optimaliseren.
  • Kwaliteit: Volgens Orbiloc zijn kwaliteit en veiligheid van elkaar afhankelijk. Alle Orbiloc producten worden getest om zo aan de hoogste normen te voldoen. Daarnaast geeft Orbiloc 3 jaar garantie op alle producten, om er zo voor te zorgen dat jij elke dag weer veilig met je trouwe viervoeter kan wandelen!
  • Verantwoordelijkheid: Orbiloc wil op zo’n duurzaam mogelijke manier nieuwe producten creëren. Hierbij neemt Orbiloc de verantwoordelijkheid voor hun omgeving en zichzelf. Orbiloc wil het bedrijf runnen met zo min mogelijk impact op het milieu.
  • Respect: Orbiloc vindt het belangrijk dat iedereen respect toont voor anderen tijdens een wandeling. Zo kan iedereen op een veilige manier genieten van een wandeling.
  • Eerlijkheid: What you see, is what you get! Dat is het motto van Orbiloc. Orbiloc probeert zo transparant mogelijk te zijn naar de klanten. Zo probeert Orbiloc zichzelf continu te ontwikkelen. Niet alleen tijdens het ontwikkelen van producten, maar ook bij alle andere aspecten van het bedrijf.

Bij Medpets vind je de LED veiligheidslamp van Orbiloc. Zichtbaarheid in het donker door middel van de Orbiloc LED veiligheidslamp, is zowel voor de hond als de baas erg belangrijk in het verkeer. Ten eerste zien andere weggebruikers jouw hond al van ruime afstand lopen, maar ook jij zelf kan jouw hond makkelijk herkennen wanneer het buiten donker is. De Orbiloc LED veiligheidslamp is een waterdichte stevige veiligheidslamp, welke je zelf aan en uit kunt zetten indien nodig. Je kunt zelf bepalen of je een knipperend of een continu licht wilt hebben.

Toon filters