> Online dierenapotheek groot succes

Online dierenapotheek groot succes

Online dierenapotheek groot succes

De online dierenapotheek Medpets.nl viert deze week haar 25.000ste order binnen 2 jaar na de start van de website. Het online kopen van geneesmiddelen, verzorgingsproducten, voedingssupplementen en dieetvoer voor honden, katten, paarden, vogels en knaag- en terrariumdieren blijkt zeer populair.

Groot assortiment diergeneesmiddelen en dieetvoer

"Wij zijn de eersten in Nederland die zo'n groot assortiment aan diergeneesmiddelen, natuurlijke producten en dieetvoer online aanbieden", zegt Elies van der Graaff, directeur van Medpets.nl. "Veel dierenartspraktijken en dierenwinkels hebben een zeer beperkt assortiment aan producten en zijn vaak erg prijzig. Wij kunnen vanwege de grote vraag een zeer grote diversiteit aan producten uit voorraad aanbieden en in de meeste gevallen een stuk goedkoper dan de dierenarts of dierenspeciaalzaak".

Klantenservice

Medpets.nl biedt op haar website een LiveChat, een handige manier om mensen rechtstreeks te helpen bij het gebruik van de site of om informatie te geven over een bestelling. Zowel de LiveChat als de telefonische klantenservice is bereikbaar tijdens kantooruren. Daarnaast kunnen klanten 24 uur per dag en 7 dagen in de week het formulier op de contactpagina gebruiken. Daar wordt altijd binnen 12 uur op gereageerd.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u kijken op www.medpets.nl of telefonisch contact opnemen met Elies van der Graaff, directeur van Medpets.nl. Telefoonnummer: 0186 - 575528 E-mailadres: vandergraaff@medpets.nl.

Deel dit artikel

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten