Nite Ize

Nite Itze verkoopt producten die oplossingen bieden voor het dagelijks ontbreken van gebruiksgemak. Het bedrijf bestaat ondertussen al 29 jaar en heeft in deze jaren een snelle ontwikkeling doorlopen. Zo is het bedrijf begonnen in een berghut en nu is het hoofdkantoor gevestigd in Boulder, Colorado, waar ook een groot deel van de productie plaatsvind. Deze snelle groei heeft Nite Itze te danken aan inspiratie, hard werk en doorzettingsvermogen. Ieder product bevat een creatieve innovatie voor een superieure functionaliteit, gemaakt van de beste en duurzame materialen. Ook bestaat het Nite Ize team uit mensen die gepassioneerd zijn voor wat ze doen en genieten ze zelf van het gebruik van de producten. Het team bestaat uit een selectie van avonturiers, advocaten en gerespecteerde leden in hun gemeenschap, waar Nite Ize trots op is om een partnerschap mee te vormen. Samen is hun missie om innovatieve, oplossings-gebaseerde producten te creëren met als belangrijkste kenmerken kwaliteit, prestatie en waarde van de producten.

Producten

Medpets verkoopt verschillende producten van Nite Itze die handig zijn voor gebruik bij de dagelijkse routine van jou en jouw hond. Voornamelijk verkoopt Medpets de verlichtingsbanden en lampjes, waardoor je hond goed zichtbaar is tijdens een wandeling in het donker.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten