myKotty

myKotty is een Pools merk dat zich richt op luxe kattenspullen die je perfect kunt combineren in een gestyled interieur. Bij myKotty weten ze dat het baasje zijn van een kat het coolste in de wereld is, maar het hebben van een kat ook absoluut samen kan gaan met een moderne inrichting.

De kattenspullen van myKotty zijn mooi, sierlijk en modern zonder hun comfort en functionaliteit te verliezen. Bij myKotty houden ze van een duidelijk en uniek ontwerp en dat is terug te zien in de volledige collectie. De producten van myKotty geven jouw kat een onvergetelijke ervaring en zijn voor het baasje perfect te combineren in een stijlvol huis.

Bij myKotty vinden ze het belangrijk dat aan elk product extra veel aandacht wordt besteed. Vanwege de passie voor katten en liefde voor detail zijn alle spullen handgemaakt in Polen. Tijdens het ontwerpen van nieuwe spullen, zijn ze altijd eerst getest bij katten, zodat het eindproduct 100% katvriendelijk is.

De meeste producten van myKotty zijn ook gemaakt van Poolse materialen. Met als voorbeeld het myKotty Vigo – Kattenmeubel of de myKotty Lui – Kattenmeubel. Deze kattenmeubels zijn van speciaal golfkarton uit Polen handmatig op elkaar gelijmd. Vervolgens zijn ze nauwkeurig geschuurd, zodat er nauwelijks scherpe randjes zijn om de kattenpootjes mee te bezeren. De myKotty Lui is erg sierlijk en de myKotty Vigo erg stevig en geschikt voor de wat zwaardere katten. Door de verschillende kleurmogelijkheden van de producten is er altijd een goede match te maken met jouw inrichting.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten