Musthaves for Animals

Musthaves for Animals is een jong en innovatief bedrijf, gespecialiseerd in diverse verzorgingsproducten voor dieren en luxe vogelhuisjes. Musthaves for Animals hecht veel waarde aan originele en duurzame producten voor dieren. De verzorgingsproducten van Musthaves for Animals kunnen verdeeld worden in twee segmenten, namelijk de 'Officialis' en 'Stop! Animal Bodyguard'. De Officinalis lijn bevat allerlei verzorgingsproducten uit Italië voor honden, katten en paarden. Al deze verzorgingsproducten zijn vrij van synthetische parfums of kunstmatige kleuren. Deze lijn bestaat uit kalmerende gels, insect werende producten, shampoos, hoefverzorging en snacks. Klik hier om naar de merkpagina van Officinalis te gaan.

Stop! Animal Bodyguard

Vlooien- en tekenproblemen zijn veel voorkomende problemen bij honden en katten, maar ook bij konijnen en knaagdieren. Het is vaak lastig om op te lossen en dus beter om te voorkomen. De producten uit de Stop! Animal Bodyguard lijn spelen in ieder geval in op preventie en behandeling. Zo heeft Stop! Animal Bodyguard een alternatief voor vlooien- en tekendruppels, een ecologische omgevingsspray en een vlooienshampoo. Het alternatief voor vlooien- en tekendruppels, de STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie, is een ideaal middel om vlooien en teken te voorkomen bij honden, katten, konijnen en knaagdieren. In geval van besmetting is het handig om je dier te wassen met de Stop! Animal Bodyguard Vlooienshampoo en de omgeving in te spuiten met de omgevingsspray.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten