Medpets Nieuwsbrief

bernersennen met baas

Blijf op de hoogte van acties en kortingen!

Wilt u op de hoogte blijven van alle acties en kortingen van Medpets? Bent u altijd op zoek naar dé manier om uw huisdier het allerbeste te geven? De Medpets nieuwsbrief staat vol met tips, adviezen en natuurlijk kortingen!

De voordelen van de Medpets Nieuwsbrief

  • Iedere week nieuwe kortingen
  • Gratis dierenarts advies
  • Leuke & handige tips voor dieren
  • Ieder moment gemakkelijk opzegbaar

Voorwaarden Medpets mailings

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor onze e-mails: door in de footer van onze website je e-mailadres in te vullen en op “inschrijven” te klikken of door tijdens het bestellen het vakje voor de e-mails aan te vinken. Na het aanmelden wordt het e-mailadres vertrouwelijk verwerkt en niet aan derden verstrekt.

Wij versturen onze e-mails gemiddeld twee keer per week. Wij streven ernaar de inhoud zo goed mogelijk af te stemmen op de behoefte en persoonlijke situatie van onze abonnees. Over het algemeen bestaan onze e-mails o.a. uit de nieuwsbrief, kortingscodes, persoonlijke aanbevelingen en tips van onze dierenarts.

Uitschrijven

Je kunt je op elk moment voor onze nieuwsbrief afmelden: klik hiervoor op de link "afmelden", die je in iedere e-mail vindt. Mocht je problemen ervaren bij het uitschrijven, dan kun je een bericht sturen naar nieuwsbrief@e.onlinepets.com.

Lees ook:

Lees ook:

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten