MediDog

MediDog

MediDog is een Nederlands merk dat in 2014 is opgericht vanuit de constatering dat er vele orthopedische hondenkussens worden aangeboden op de Nederlandse markt die het label “orthopedisch” niet zouden mogen dragen, simpelweg omdat deze hondenkussens bestaan uit inferieure materialen die een orthopedische werking niet waar maken. Hondenkussens bestaande uit polyetherschuim, EPS parels, schuimrubbervlokken of koud- en/of traagschuim met een lage densiteit (SG-waarde) zijn hier voorbeelden van. Dat moet, en kan anders was de gedachte.

Orthopedisch hondenkussen

Na een periode van productontwikkeling is het merk MediDog ontstaan; een merk dat garant staat voor een kwalitatief hoogwaardig orthopedisch hondenkussen dat optimale ondersteuning biedt aan spieren en gewrichten gedurende de rustperiode. Het hondenkussen kan een waardevolle bijdrage leveren in het verminderen van stijfheid in de gewrichten, het soepeler bewegen en het gemakkelijker overeind komen van het hondenkussen. Het MediDog orthopedisch hondenkussen is daarmee uitermate geschikt voor honden die last ondervinden van de gewrichten als gevolg van ouderdom of verscheidene gewrichtsaandoeningen zoals artrose, heupdysplasie, elleboogdysplasie, reuma, hernia et cetera.

Traagschuim

Het MediDog orthopedisch hondenkussen bestaat uit duurzame koud- en traagschuim van Nederlands fabrikaat. Wat is de werking van deze combinatie van materialen? Traagschuim is een materiaal dat reageert op gewicht en warmte. Door het lichaamsgewicht in combinatie met de lichaamswarmte zakt de hond licht weg in de traagschuim toplaag. De koudschuim onderlaag vangt de gewrichten op waardoor drukpunten worden weggenomen en nauwkeurige ondersteuning wordt geboden aan de spieren en gewrichten van de hond. Het MediDog orthopedisch hondenkussen is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Door de moderne uitstraling past het hondenkussen perfect in de hedendaagse woonkamer. Alle uitvoeringen zijn gemaakt van hoge kwaliteit meubelstoffen en worden gekenmerkt door een hoge slijtweerstand. Het hondenkussen is dus redelijkerwijs bestand tegen de dagelijkse invloeden van onze trouwe viervoeters.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten