MalAcetic

MalAcetic behoort tot de natuurlijke, zeepvrije en geparfumeerde verzorgingslijn van Dechra. Dechra is een internationaal farmaceutisch bedrijf. De expertise van Dechra is ontwikkeling, productie, verkoop en marketing van kwaliteitsproducten. Dechra is één van de snelst groeiende merken op de veterinaire markt. Dechra heeft geneesmiddelen, supplementen en hoogwaardige voeding voor dieren. Graag willen zij hun patiënten en eigenaren ondersteunen met producten van hoge kwaliteit. MalAcetic heeft verschillende natuurlijke producten voor huisdieren, waaronder een oor- en huidreiniger, shampoo en conditioner en reinigende doekjes.

Oor- en huidreiniger

Speciaal voor het spoelen van de katten- en hondenoren is er de MalAcetic Aural (voorheen Acetic Otic). Dit spoelmiddel draagt bij aan een milde maar intensieve reiniging. Masseer na gebruik altijd even het oortje. Ook geschikt voor het reinigen van de huid.

Shampoo en conditioner

MalAcetic heeft ook shampoos voor honden, katten en paarden. Deze shampoos zijn gemaakt op basis van azijnzuur. Perfecte manier op de vacht van je dier te reinigen en te verzorgen. Deze shampoos kun je aanbrengen op een vochtige vacht. Mocht het wassen met shampoo lastig zijn of te tijdrovend, kun je de MalAcetic Spray Conditioner gebruiken. Deze handige spray met appelgeur kun je rechtstreeks op de vacht van honden of katten spuiten.

Reinigende doekjes

MalAcetic Reinigende Doekjes zijn natuurlijke, antibacteriële doekjes voor honden en katten. Met deze handige doekjes kun je gemakkelijk lastige plekken bij honden en katten wassen. Deze doekjes hebben een heerlijke appelgeur.