Maelson

Een lekker comfortabele ligplek, dat is misschien wel het minste wat je voor jouw hond kan betekenen! Met de hondenbench en het kussen van Maelson kan jouw trouwe viervoeter heerlijk relaxen na een lange wandeling of het spelen.

Maelson Soft Kennel Hondenbench

Een hondenbench die ook nog eens mobiel is? De Soft Kennel Hondenbench is een handig mobiel huisje voor jouw trouwe viervoeter! De bench is gemakkelijk in- en uitklapbaar, wat het ideaal maakt voor onderweg. De zijkanten van de bench zijn voorzien van speciale bandjes die aan een veiligheidsgordel kunnen worden bevestigd. De behuizing van de bench is gemaakt van duurzaam nylon. De onderkant is waterbestendig, waardoor vocht of nattigheid niet naar binnen kunnen treden. Wil je je hond nóg meer comfort bieden, lees dan snel verder!

Maelson Lounge Mat Hondenkussen

Voor nog meer comfort in de Maelson Soft Kennel Hondenbench, kun je het heerlijk zachte Lounge Mat Hondenkussen van Maelson aanschaffen. Het kussen is gemaakt van waterproof nylon stof. Het slijtvaste kussen heeft een buitenhoes die af te ritsen is. Zo kun je deze gemakkelijk wassen in de wasmachine.