MAC's

Bij MAC’s hebben ze meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van super premium dierenvoeding. Voeding die allround gezond en gelukkig maakt staat bij MAC’s voorop. Van geboorte tot op hoge leeftijd. Bij MAC’s wordt er voortdurend ontwikkeld aan de producten zodat deze voldoen aan de laatste stand van de voedingsfysiologie. De natuur staat model aan de productlijnen van MAC’s. Het is dan ook belangrijk om grondstoffen van levensmiddelenkwaliteit en een hoog vleesgehalte te gebruiken.

Oprichting MAC’s

Het is 25 jaar geleden dat Werner Koller op 1 april 1993 zijn eenmanszaak oprichtte om hondenvoer van hoge kwaliteit uit Amerika te importeren. Later ontwikkelde hij zijn eigen merk MAC’s voor honden en katten.

MAC’s Kattenvoer

MAC’s kattenvoer is er voor kittens tot volwassen katten. Het Adult kattenvoer van MAC’s is een graanvrije- en natuurlijke voeding voor katten die rijk is aan vitaminen en mineralen. Dit kattenvoer bevordert het welzijn van jouw kat door de hoogwaardige ingrediënten zoals Noorse Zalmolie en Veenbessen.

Kittens

Speciaal voor kittens is er MAC’s Kitten. Dit voer is speciaal geproduceerd om de gezonde groei van kittens te bevorderen. Ook deze voeding is graanvrij en bevat Noorse Zalmolie en Veenbessen. Deze ingrediënten doen een bacteriële blaasontsteking voorkomen. MAC’s Kattenvoer komt in zowel droog- als natvoeding.

Gevoelige katten

Speciaal voor gevoelige katten is er MAC’s Adult Monoprotein kattenvoer. Dit voer is ideaal voor gevoelige katten en katten op een uitsluitingsdieet. Dit droogvoer bestaat uit slechts één soort vlees als eiwitbron en is vrij van granen. Hierdoor is het makkelijk verteerbaar.

Senior katten

Voor senior katten is er MAC’s 7+ Senior Light Kattenvoer. Dit voer is speciaal ontwikkeld voor de behoeftes van senioren katten. Het is graanvrij en bevat een laag proteïne- en vetgehalte.

MAC’s Hondenvoer

Het assortiment hondenvoer van MAC’s is vrij breed. Van hondenvoer voor gevoelige honden, tot voer speciaal voor puppy’s en voer specifiek gericht op de grootte van jouw hond. Ook het hondenvoer van MAC’s komt in zowel droog- als natvoeding.

Adult hondenvoeding

MAC’s Soft Adult hondenvoer is speciaal voor gevoelige honden. Het speciale productieproces zorgt ervoor dat de koolhydraten optimaal worden afgebroken en gemakkelijk verteerbaar zijn. Zo is er ook nog de graanvrije lijn; MAC’s Soft Adult Graanvrij Hondenvoer.

Puppy's

De voeding speciaal voor puppy’s komt in de varianten Soft Puppy Hondenvoer en Monoprotein Puppy Hondenvoer. Het puppy voer van MAC’s bevat veel vers vlees en voorziet je puppy van een evenwichtig aminozuurprofiel en mineralen die een gezonde groei bevorderen.

Mini- en Large breed

Speciaal afgestemd op de behoeftes van verschillende grootten heeft MAC’s Soft Mini Adult Hondenvoer ontwikkeld. Dit is een voeding speciaal voor kleine honden. Speciaal voor grotere rassen is er MAC’s Monoprotein Large Breed Hondenvoer. De voeding bevat een hoog vleesgehalte en het verlaagde vet- en eiwitgehalte is afgestemd op de optimale behoeften van grote honden.

Light voeding

Als laatste is er ook nog hondenvoer afgestemd op de behoeften van oudere honden of honden met overgewicht. Hier heeft MAC’s Monoprotein Light Hondenvoer voor ontwikkeld.