Luposan Hondenvoer

Luposan Hondenvoer

Luposan

Iets meer dan 50 jaar geleden legde Josef Olberts de basis voor het succesverhaal van de eerste traditionele voederfabriek van Luposan. Daar begon hij met het ontwikkelen van zijn eigen recepten voor perfect op elkaar afgestemde voedingen voor dieren. Luposan kan zijn filosofie in een paar woorden samenvatten, namelijk ''in harmonie met de natuur''. Dit motto geldt voor alle natuurlijke, koudgeperste producten van Luposan. Je kunt dus zeggen dat Luposan zich vanaf het begin inzet voor een duurzaam dierenwelzijn en dit steeds verder aan het ontwikkelen is. Naast het produceren van natuurlijke kwaliteitsvoedingen voor dieren zet Luposan zich ook in voor verschillende natuurbeschermingsprojecten met als doel nieuwe woongebieden van bedreigde dier- en plantensoorten te creëren.

Voeding Luposan

Steeds meer mensen geven hun hond een gezonde en natuurlijke voeding. Luposan speelt hier op in door hun producten te maken met ingrediënten die afkomstig zijn uit de natuur. Om zo veel mogelijk voedingsstoffen, vitaminen en mineralen te behouden, wordt al het voer van Luposan Lupo koudgeperst. Dit betekent dat de ingrediënten geperst worden bij een maximale temperatuur van 50˚C. Hierdoor is de voeding van Luposan Lupo makkelijker verteerbaar.

Kenmerken Luposan

Alle producten van Luposan zijn van origine natuurlijk en ondergaan een strenge controle. Daarnaast zijn alle producten altijd:

  • Dierproefvrij
  • Vrij van conserveringsmiddelen, geur-, smaak- en kleurstoffen
  • Vrij van genetisch gemanipuleerde bestanddelen
  • Vrij van zwaar verteerbare plantaardige bijproducten zoals klei, doppen, soja-extracten en tarwegluten

Medpets

Medpets heeft verschillende hondenvoedingen overgenomen van Luposan. Deze droogvoedingen hebben de bovenstaande kenmerken. Zo heeft Medpets de Lupo Natural in het assortiment. Dit overheerlijke droogvoer is koudgeperst met vlees van Zwitserse kippen. Dit voer is geschikt voor alle hondenrassen en de brokjes zijn vrij van conserveringsmiddelen, kleur-, smaak- en hulpstoffen. Naast dit voer heeft Medpets ook de Lupo Sensitiv 20/8 en 24/10 in het assortiment. Dit is hypoallergeen hondenvoer met gedroogd en vermalen kippenvlees als enige proteïnebron. Hypoallergeen voer is voor honden die allergieën hebben, zoals voedselovergevoeligheid. In dit voer zit alleen wat kippenvlees als enige proteïnebron en is daarom uitermate geschikt voor honden met voedselovergevoeligheid.

Toon filters