> Alle actieve Medpets.nl kortingscodes

Alle actieve Medpets.nl kortingscodes

Alle actieve Medpets.nl kortingscodes

Wekelijkse korting

Iedereen is dol op korting! Daarom vind je hier iedere week een nieuwe kortingscode uit de Medpets nieuwsbrief. Wil je geen kortingscode missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang alle wekelijkse kortingscodes direct in je mailbox!

>> Ontvang nu 5% korting op alle dieetvoeding!

Voor honden en katten met gevoeligheden of ziekte zijn er dieetvoedingen ontwikkeld ter ondersteuning van verschillende orgaansystemen. Denk bijvoorbeeld aan problemen met de blaas en urinewegen, de nieren, het maagdarmkanaal, de lever, huid en voedselallergie, suikerziekte, stress, overgewicht, gewrichtsproblemen en noem er zo nog maar een paar. Door je dier te ondersteunen met een dieetvoer kan vaak de hoeveelheid medicatie worden verminderd en in sommige gevallen is een dieetvoeding alleen al voldoende om je huisdier nog lang een kwalitatief goed leven te geven.

Ondersteun je huisdier met het beste dieetvoer. Profiteer nu van 5% korting op al het dieetvoer!

Kortingscode: DIEET2720 (geldig t/m zondag 5 juli

Neem voor deelnemende producten voor honden eens een kijkje op de pagina Dieetvoer hond.

Neem voor deelnemende producten voor katten eens een kijkje op de pagina Dieetvoeding kat.


Nog meer korting!

Naast de wekelijkse kortingscode geeft Medpets nog meer korting. Een overzicht van alle andere kortingscodes kan je hieronder vinden en voor nog meer lopende acties kijk je op de Medpets actiepagina.

Omdat we naar onze klanten toe graag transparant willen zijn, publiceren wij alle actieve kortingscodes. Er zijn namelijk veel valse of reeds verlopen kortingscodes in omloop. Door op deze pagina de actieve kortingscode(s) te publiceren, willen we duidelijkheid scheppen en teleurstelling voorkomen. Een kortingscode is doorgaans van toepassing op een product, productcategorie of merk. Door de kortingscode tijdens het bestellen te activeren, krijg je tijdelijk korting op de prijs van het product. Deze korting is - afhankelijk van de actie - een vast bedrag of percentage van de productprijs of het totaalbedrag. Op onze kortingscodeacties zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten