> Medpets.nl Kortingscode - Alle kortingscodes op een rij

Medpets.nl Kortingscode - Alle kortingscodes op een rij

Medpets.nl Kortingscode - Alle kortingscodes op een rij

Actieve kortingscodes

Heeft jouw viervoeter last van overgewicht? - 5% korting op voer voor dieren met overgewicht!

Helaas neemt het aantal huisdieren dat te zwaar is nog altijd toe. Voor dieren is overgewicht net zo schadelijk als voor mensen. Het kan tot ernstige gezondheidsklachten leiden zoals suikerziekte, hart- en gewrichtsproblemen. Om een optimaal lichaamsgewicht te bereiken of te behouden is het van belang zowel de voeding aan te passen als voor meer beweging te zorgen. Hierbij wordt geadviseerd om een aangepast dieet te starten in plaats van een kleinere portie van het huidige voer te geven. Laat je huisdier echter niet te snel afvallen, dit kan de gezondheid schaden! Een afname van 1 tot 3% van het lichaamsgewicht per week is een gezonde snelheid om af te vallen. Daarnaast moet bij ernstig overgewicht de hoeveelheid beweging voorzichtig opgebouwd worden om overbelasting van gewrichten te voorkomen.
Heeft jouw viervoeter last van overgewicht? Profiteer deze week van 5% korting op al het voer voor honden en katten met overgewicht!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: GEWICHT4217
*De korting is geldig tot en met zondag 22 oktober.


Verlopen kortingscodes

Ruim 200 nieuwe producten op Medpets.nl - Profiteer nu van 5% introductiekorting!

Ons assortiment is de afgelopen weken flink uitgebreid met de nieuwe merken Bunny Nature, Effol en Officinalis. Daarnaast zijn er nieuwe producten van onder andere Eukanuba, Julius-K9, Beaphar en Nylabone toegevoegd. En ook al lijkt 2018 nog ver weg, bij Medpets kun je nu alvast een leuke kalender van je favoriete ras of diersoort bestellen!
Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwe producten? Lees snel verder en profiteer meteen van 5% introductiekorting!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: NIEUW4117
*De korting is geldig tot en met zondag 15 oktober.


Vuurwerktraining... nu al? - Begin op tijd! Nu 7,5% korting

Het lijkt misschien nog wat vroeg om over de jaarwisseling te beginnen, maar niets is minder waar! In december zoeken veel baasjes vaak nog een snelle oplossing voor hun dier met vuurwerkangst. Het is echter veel effectiever om nu al te beginnen met vuurwerktraining om zo de kans te vergroten dat oud en nieuw een stuk soepeler zal verlopen. Hier kan een cd met vuurwerkgeluiden voor worden ingezet zodat je dier aan het geknal kan wennen. Bij ernstige angst kan dit gecombineerd worden met rustgevende supplementen of andere hulpmiddelen zoals een Thundershirt.
Is jouw viervoeter bang voor vuurwerk? Start op tijd met trainen en bestel de nodige producten nu met 7,5% korting!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: VUURWERK4017
*De korting is geldig tot en met zondag 8 oktober.


Het is bijna dierendag - Nu gratis verzending!

Volgende week woensdag is het weer dierendag! 4 oktober staat wereldwijd in het teken van de rechten en bescherming van dieren. Onze huisdieren horen hier uiteraard ook bij en worden deze dag vaak extra vertroeteld.
Bij Medpets laten we dierendag natuurlijk niet zomaar voorbij gaan en daarom krijg je de verzendkosten tot en met vrijdag cadeau! Bestel nu zonder verzendkosten en verwen je dier met een nieuw speeltje, lekker tussendoortje of een andere leuke verrassing!

Kortingscode*: FEESTBEEST17
*Geldig op 27, 28 en 29 september voor alle verzendingen naar Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk.


Ontwormactie wegens succes verlengd! - 5% korting op Milbemax, Panacur & meer

Een worminfectie kan zowel voor de gezondheid van je dier als jouw eigen gezondheid schadelijk zijn en voor allerlei klachten zorgen. Er wordt daarom aanbevolen om volwassen honden en katten 4 keer per jaar een wormkuur te geven. Huisdieren kunnen echter niet preventief ontwormd worden, maar alleen curatief. Als alternatief kun je regelmatig een mestonderzoek laten uitvoeren en daar het ontwormbeleid op aanpassen.
Onze ontwormactie is wegens succes met een week verlengd! Profiteer nog snel van 5% korting op het ontwormingsmiddel voor uw hond of kat!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: ONTWORMEN3717
*De korting is geldig tot en met zondag 24 september.


3 maanden later… tijd om te ontwormen - Nu 5% korting op alle wormenkuren

Een wormbesmetting kan voor veel verschillende klachten zorgen. Symptomen variëren van een doffe vacht, slechte conditie en gewichtsverlies tot prestatievermindering, anale jeuk, darm- en hartproblemen. Er wordt daarom aanbevolen om volwassen honden en katten elke 3 maanden te ontwormen. Deze frequentie geldt ook voor binnenkatten aangezien wormeitjes onder andere via schoenen mee naar binnen worden genomen. Huisdieren kunnen echter niet preventief ontwormd worden, maar uitsluitend curatief. Als alternatief kun je regelmatig een uitgebreid mestonderzoek laten uitvoeren en daar het ontwormbeleid op aanpassen.
Zorg dat je altijd een wormkuur voor je hond of kat in huis hebt, zodat je de wormen kunt blijven bestrijden. Profiteer daarom nu van 5% korting op alle wormkuren!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: ONTWORMEN3717
*De korting is geldig tot en met zondag 17 september.


Waarom publiceren we hier onze kortingscodes?

Omdat we naar onze klanten toe graag transparant willen zijn. Er zijn namelijk veel valse of reeds verlopen kortingscodes in omloop. Dit vinden wij niet eerlijk. Door op deze pagina de actieve kortingscode(s) te publiceren, willen we duidelijkheid scheppen en teleurstelling voorkomen.

Geen kortingscode meer missen?

Meld je dan onderaan deze pagina aan voor onze nieuwsbrief en ontvang alle kortingscodes automatisch in je mailbox!

Wij geven bijna wekelijks een kortingscode vrij. Een kortingscode is doorgaans van toepassing op een product, productcategorie of merk. Door de kortingscode tijdens het bestellen te activeren, krijg je tijdelijk korting op de prijs van het product. Deze korting is - afhankelijk van de actie - een vast bedrag of percentage van de productprijs of het totaalbedrag.

Op onze kortingscodeacties zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit