> Alle actieve Medpets.nl kortingscodes

Alle actieve Medpets.nl kortingscodes

Alle actieve Medpets.nl kortingscodes

Wekelijkse korting

Iedereen is dol op korting! Daarom vind je hier iedere week een nieuwe kortingscode uit de Medpets nieuwsbrief. Wil je geen kortingscode missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang alle wekelijkse kortingscodes direct in je mailbox!

>> Ontvang nu 5% korting op alle rustgevende producten!

Heeft je huisdier last van angst of stress? Huisdieren kunnen last krijgen van stress, angst of gedragsproblemen. Daar zijn verschillende oorzaken voor aan te wijzen. Soms kan een medisch probleem ook een rol spelen. Het is belangrijk om bij angst, stress en afwijkend/ongewenst gedrag bij jouw huisdier de oorzaak te achterhalen. Als je de oorzaak weet is het probleem vervolgens te verhelpen door middel van trainingen en gedragstherapie, in combinatie met het juiste ondersteunende product.

Heb jij rustgevende producten voor jouw hond of kat nodig?? Deze week ontvang je 5% korting op alle rustgevende producten!

Bekijk alle deelnemende producten op de Angst, gedrag of stress pagina.

Kortingscode: STRESS821 (geldig t/m zondag 28 februari 2021)


Nog meer korting!

Naast de wekelijkse kortingscode geeft Medpets nog meer korting. Een overzicht van alle andere kortingscodes kan je hieronder vinden en voor nog meer lopende acties kijk je op de Medpets actiepagina.

Omdat we naar onze klanten toe graag transparant willen zijn, publiceren wij alle actieve kortingscodes. Er zijn namelijk veel valse of reeds verlopen kortingscodes in omloop. Door op deze pagina de actieve kortingscode(s) te publiceren, willen we duidelijkheid scheppen en teleurstelling voorkomen. Een kortingscode is doorgaans van toepassing op een product, productcategorie of merk. Door de kortingscode tijdens het bestellen te activeren, krijg je tijdelijk korting op de prijs van het product. Deze korting is - afhankelijk van de actie - een vast bedrag of percentage van de productprijs of het totaalbedrag. Op onze kortingscodeacties zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten