> Alle actieve Medpets.nl kortingscodes

Alle actieve Medpets.nl kortingscodes

Alle actieve Medpets.nl kortingscodes

Wekelijkse korting

Iedereen is dol op korting! Daarom vind je hier iedere week een nieuwe kortingscode uit de Medpets nieuwsbrief. Wil je geen kortingscode missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang alle wekelijkse kortingscodes direct in je mailbox!

>> Ontvang nu 5% korting op alle ontwormmiddelen!

Je wilt natuurlijk dat je huisdier gezond is en dat ook blijft. Daarom is het regelmatig ontwormen van je hond of kat erg belangrijk. Wormen zijn inwendige parasieten die vaak bij huisdieren voorkomen. Als er te lang wordt gewacht met de ontworming, dan kan je hond of kat door een wormbesmetting last krijgen van een opgezette buik, diarree, overgeven, een slechte weerstand en gewichtsverlies. Zorg daarom voor een vaste ontwormroutine. Het standaard advies is om dit vier keer per jaar te doen.

Wij hebben een groot aanbod ontwormingsmiddelen van onder andere Milbemax, Panacur, Milpro en Drontal. Bestel deze week met 5% korting!

Bekijk alle deelnemende producten op de Ontwormen pagina

Kortingscode: ONTWORMEN1821 (geldig t/m zondag 9 mei 2021)


Nog meer korting!

Naast de wekelijkse kortingscode geeft Medpets nog meer korting. Een overzicht van alle andere kortingscodes kan je hieronder vinden en voor nog meer lopende acties kijk je op de Medpets actiepagina.

Omdat we naar onze klanten toe graag transparant willen zijn, publiceren wij alle actieve kortingscodes. Er zijn namelijk veel valse of reeds verlopen kortingscodes in omloop. Door op deze pagina de actieve kortingscode(s) te publiceren, willen we duidelijkheid scheppen en teleurstelling voorkomen. Een kortingscode is doorgaans van toepassing op een product, productcategorie of merk. Door de kortingscode tijdens het bestellen te activeren, krijg je tijdelijk korting op de prijs van het product. Deze korting is - afhankelijk van de actie - een vast bedrag of percentage van de productprijs of het totaalbedrag. Op onze kortingscodeacties zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten