> Alle actieve Medpets.nl kortingscodes

Alle actieve Medpets.nl kortingscodes

Alle actieve Medpets.nl kortingscodes

Wekelijkse korting

Iedereen is dol op korting! Daarom vind je hier iedere week een nieuwe kortingscode uit de Medpets nieuwsbrief. Wil je geen kortingscode missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang alle wekelijkse kortingscodes direct in je mailbox!

>> Het is bijna Koningsdag - En dat vieren we met 7,5% oranjekorting! Aanstaande vrijdag is het weer Koningsdag en trekken we er massaal weer op uit. Neem jouw huisdier ook mee in de oranjekoorts. Ons team heeft leuke oranje producten geselecteerd die met 7,5% korting gekocht kunnen worden.
Kortingscode: ORANJE18 (geldig t/m 27 april)
Bekijk hier de nieuwsbrief.


>> Klaar voor de lenteschoonmaak? - Profiteer deze week van 7,5% korting op alle hygiëne producten! Voor huisdieren is het belangrijk om in een schone, frisse omgeving te leven. Door regelmatig met de juiste producten schoon te maken, kun je veel problemen voorkomen.
Kortingscode: HYGIENE1718 (geldig t/m 29 april)
Bekijk hier de nieuwsbrief.


Nog meer korting!

Naast de wekelijkse kortingscode geeft Medpets nog meer korting. Een overzicht van alle andere kortingscodes vind je hieronder en voor nog meer lopende acties kijk je op de Medpets actiepagina.

Omdat we naar onze klanten toe graag transparant willen zijn, publiceren wij alle actieve kortingscodes. Er zijn namelijk veel valse of reeds verlopen kortingscodes in omloop. Door op deze pagina de actieve kortingscode(s) te publiceren, willen we duidelijkheid scheppen en teleurstelling voorkomen. Een kortingscode is doorgaans van toepassing op een product, productcategorie of merk. Door de kortingscode tijdens het bestellen te activeren, krijg je tijdelijk korting op de prijs van het product. Deze korting is - afhankelijk van de actie - een vast bedrag of percentage van de productprijs of het totaalbedrag. Op onze kortingscodeacties zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit