> Alle actieve Medpets.nl kortingscodes

Alle actieve Medpets.nl kortingscodes

Alle actieve Medpets.nl kortingscodes

Wekelijkse korting

Iedereen is dol op korting! Daarom vind je hier iedere week een nieuwe kortingscode uit de Medpets nieuwsbrief. Wil je geen kortingscode missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang alle wekelijkse kortingscodes direct in je mailbox!

>> Medpets Madness! Profiteer van 25% korting op geselecteerde producten!

Het is Cyber Monday, en dat betekent maar één ding: uitverkoop bij Medpets! Ja, je leest het goed! Na een week vol Black Friday korting, plakken we er nog een extra actieweek achteraan. Voor de Medpets Madness week hebben we honderden nieuwe producten geselecteerd die je niet alleen vandaag, maar de hele week met 25% korting bij ons kunt bestellen! Wees er snel bij, want op=op!

Nieuwsgierig naar alle actieproducten? Kijk snel verder en shop nu met 25% korting!

Neem voor alle deelnemende producten eens een kijkje op de Medpets Madness pagina

Kortingscode: MEDPETSMADNESS (geldig t/m vrijdag 4 december).


Nog meer korting!

Naast de wekelijkse kortingscode geeft Medpets nog meer korting. Een overzicht van alle andere kortingscodes kan je hieronder vinden en voor nog meer lopende acties kijk je op de Medpets actiepagina.

Omdat we naar onze klanten toe graag transparant willen zijn, publiceren wij alle actieve kortingscodes. Er zijn namelijk veel valse of reeds verlopen kortingscodes in omloop. Door op deze pagina de actieve kortingscode(s) te publiceren, willen we duidelijkheid scheppen en teleurstelling voorkomen. Een kortingscode is doorgaans van toepassing op een product, productcategorie of merk. Door de kortingscode tijdens het bestellen te activeren, krijg je tijdelijk korting op de prijs van het product. Deze korting is - afhankelijk van de actie - een vast bedrag of percentage van de productprijs of het totaalbedrag. Op onze kortingscodeacties zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten