Knock Off

Niks is zo vervelend als ongewenste dieren en insecten in en rond het huis, muggen op je slaapkamer of in de tuin of vliegen op de boerderij of het terras. Knock Off is hét merk als het aankomt op het verjagen van ongewenste dieren en insecten, het vangen van insecten en het afleren van ongewenst gedrag van jouw huisdier

Dieren- en insectenverjagers

Zo verjaagt de Knock Off Dierenverjager ongewenste dieren zoals katten, honden, vossen, marters, muizen en ratten uit bijvoorbeeld je tuin door middel van ultrasoon geluid. Ook insecten in en rond het huis zijn erg vervelend. Net als de dierenverjager, verjaagt de Knock Off Muggenverjager muggen tot wel 30m² en verjaagt de Knock Off Spinnenverjager spinnen en ander kruipend ongedierte tot 200 m².

Vallen voor ongedierte

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ongedierte te vangen in plaats van ze te verjagen. De vallen van Knock Off zorgen voor een optimale vangst van kruipende en vliegende insecten zoals vliegen, motten, kakkerlakken en zilvervisjes. Naast kleefrollen en kleefstrips om vliegen en kruipende insecten mee te vangen (Knock Off Vliegenkleefrol & Knock Off Lijmplaat Insectenkiller Home) heeft Knock Off ook een ruim assortiment in insectenlampen die zowel specifiek geschikt zijn voor muggen (Knock Off Muggenlamp 7 Watt) als insectenlampen die alle vliegende insecten vangen (Knock Off Insectenlamp 5 Watt).

Afleren van ongewenst gedrag

Ook heeft knock off producten in hun assortiment die ongewenst gedrag van jouw kat of hond afleert. De Knock Off Stay Away Outdoor Granules zijn korrels die bijvoorbeeld op het gazon of in een bloemperk gestrooid kunnen worden waardoor jouw huisdier hier wegblijft en bijvoorbeeld niet meer zal urineren op het gazon. Voor binnenshuis is er de Knock Off Stay Away Indoor Spray die over de bank, het bed of in een bepaalde ruimte gesprayd kan worden om jouw huisdier af te leren op de bank te springen of een bepaalde ruimte te bezoeken.