Kitty Friend

Al meer dan 40 jaar lang biedt Kitty Friend vernieuwende en kwalitatieve producten voor jouw kat. Bij Kitty friend zijn ze gespecialiseerd in hygiënische producten. Zo bieden ze 2 verschillende soorten kattenbakvullingen. Ze hebben absorberende kattenbakvulling en klontvormende kattenbakvulling.

Kitty Friend Clumping

De klontvormende kattenbakvulling van Kitty Friend is 100% natuurlijk en gemaakt van attapulgiet. Dit zorgt ervoor dat de urine goed wordt vastgehouden. Zo heb je bijvoorbeeld de Kitty Friend Clumping kattenbakvulling. De kattenbakvulling heeft een goed klonterend vermogen, waardoor je de kattenbak gemakkelijk schoon kunt houden. Ook heel fijn is de minimale uitloop van de korrels. Zo vind je deze niet door heel de kamer terug.

Kitty Friend Absorbent

De absorberende kattenbakvulling van Kitty Friend is ook 100% natuurlijk en is gemaakt van bentoniet. Zo heb je de Kitty Friend Absorbent kattenbakvulling. De korrels van de kattenbakvulling hebben een hoge absorptiekracht, waardoor de urine snel wordt opgenomen. Daarnaast voorkomt de kattenbakvulling ook ongewenste geurtjes.

Houd je kattenbak dus lekker lang schoon en fris met de kattenbakvulling van Kitty Friend!

Toon filters