Kippy Pet Finder GPS
Kippy Pet Finder GPS
Kippy Pet Finder GPS
Kippy Pet Finder GPS
Kippy Pet Finder GPS
Kippy Pet Finder GPS
Kippy Pet Finder GPS
Kippy Pet Finder GPS
Kippy Pet Finder GPS

Kippy Pet Finder GPS

Helaas is de Kippy Pet Finder niet meer beschikbaar. Kippy Vita - GPS + Activity Tracker is een geschikt alternatief.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Gratis verzending vanaf €49,-
 • Voor 20:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie
 • Video's

Productinformatie

Kippy Pet Finder GPS

De Kippy Pet Finder is een GPS apparaat voor uw hond. Kippy is klein, duurzaam en eenvoudig te bevestigen aan de halsband van uw hond. Via de app bent u altijd op de hoogte van de locatie van uw hond. U kunt de app installeren op uw smartphone, tablet of computer. U krijgt een melding zodra uw hond het ingestelde terrein verlaat. Zoeken naar uw hond is dus verleden tijd.
Het GPS systeem lokaliseert uw hond door middel van satellieten netwerk met onbeperkt bereik. Indien er geen GPS signaal is of deze tijdelijk niet beschikbaar is, dan gaat Kippy vanzelf over op de LBS-module. Deze module bepaalt de positie van uw hond door middel van een driehoeksmeting. Hiernaast werkt Kippy met de Smart Movement technologie. Voor extra opties op de Kippy kunt u kijken bij Kippy Vita - GPS + Activity Tracker.

Eigenschappen

 • GPS: Kippy heeft een ongelimiteerd bereik dankzij de GPS satelliettechnologie.
 • LBS: In afwezigheid van het GPS-signaal, wordt de positie getraceerd met behulp van de mobiele telefoonnetwerken in de buurt.
 • Spat waterdicht: Kippy is waterdicht. U kunt uw hond in alle vrijheid laten spelen in de buurt van water.
 • Smart Reckoning: De interne sensoren zorgen ervoor dat Kippy over kan gaan op de energiebesparende modus: De GPS gaat alleen aan wanneer Kippy beweegt.
 • Schokbestendig: Het heeft een plastic schokbestendig omhulsel om de normale onstuimigheid van uw dier te verdragen.
 • Batterij: De batterij is zeer duurzaam en gaat tot maximaal 20 dagen mee zonder herladen.

Kippy app

Waar en wanneer u wilt kunt u de Kippy app gebruiken. Wanneer uw hond Kippy draagt kunt u de locatie direct op smarthphone, tablet of computer aflezen. Afhangend van uw smarthphone kunt u de app gratis downloaden via Google Play, Windows Store of App Store. U kunt ook via uw computer inloggen op Mykippy. Via deze applicatie kunt u meer huisdieren en hun beweging volgen gedurende de dag en hun data personaliseren met namen en foto's.

Mogelijkheden

 • Kaart: Door het te activeren ontdekt u de locatie van uw hond op dat exacte moment.
 • Nabijheid: Bij het activeren van deze functie zal de app u m.b.v. het kompas de richting aangeven om uw hond te bereiken. Bent u in de buurt dan kunt u uw hond roepen.
 • Geofence: Op dit scherm kunt u een virtuele omheining instellen en ontvangt u een bericht als uw hond hier buiten gaat.

Bereik

Het traceren van uw hond functioneert in heel Europa, Zuid Afrika, Turkije en Indië zonder extra kosten. Met Kippy kunt u reizen met uw hond zonder enkele vrees hem uit het oog te verliezen of kwijt te raken.

Opladen

De Kippy is via mini USB aansluiting gemakkelijk op te laden.

Afmeting

6 x 2 x 3,5 cm en weegt 50 gram.

Gebruik

De Kippy Pet Finder is 149,95 euro + 30 euro voor het éérste jaar abonnement (=2,50 euro per maand) .

Let op

 • Kippy is te gebruiken bij honden en grote katten vanaf 4 kg.
 • De GPS Tracker wordt geleverd met een nieuwe bevestigingstechniek. Door middel van een breed en zeer sterk klittenband kunt u de Kippy veilig bevestigen aan de halsband van uw hond.

Video's

Product ID: 3960
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Kippy Pet Finder GPS ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
mwah
Door , 04 oktober 2016

De tracker geeft niet aan waar ik mij bevind tov de hond en het aangegeven gebied wat aangegeven wordt waar de hond zich bevind is erg groot. al met al niet heel erg tevreden. ook de bevestiging aan de band is niet optimaal. het eerste elastiek was binnen twee dagen al kapot.

Antwoord van Medpets

Beste heer of mevrouw Jaspers, Bedankt voor uw productbeoordeling. Wat vervelend dat Kippy Pet Finder GPS tot nu toe niet aan uw verwachtingen heeft kunnen voldoen. We verwijzen u graag naar www.my.kippy.eu voor de technische ondersteuning van het GPS apparaat. Hier kunt u persoonlijk geholpen worden met de signaalafgifte en specifiekere locatiebepaling van uw Kippy. U heeft contact opgenomen met onze klantenservice over het defecte bevestigingselastiek. In overeenstemming met de leverancier zal een nieuw bevestigingselastiek worden nagestuurd. Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Medpets

Beoordelingen 1 - 1 van 1
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten