Kela

Kela is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van supplementen, geneesmiddelen en verzorgingsproducten voor honden en katten. Bij Medpets vind je supplementen ter ondersteuning van de conditie, de eetlust, de algehele gezondheid en bij spanningen. Bekijk snel wat Kela voor jouw huisdier kan betekenen!

Kela Extra Kracht

Soms kan jouw kat of hond wel een extraatje gebruiken. Bijvoorbeeld tijdens het aansterken na een operatie of wanneer jouw harige vriend herstelt van een periode van ziekte.

Kela Extra Kracht Kat bevat diverse belangrijke voedingsstoffen, waaronder mout, taurine, vitaminen en mineralen. Het supplement stimuleert de eetlust en draagt op die manier bij aan de gewichtstoename van je kat. Taurine is een essentieel aminozuur dat katten zelf niet kunnen aanmaken. Zij moeten dit uit hun voer halen. Een tekort aan taurine kan ervoor zorgen dat jouw kat zich niet lekker voelt.

Kela Extra Kracht Hond is een smakelijke pasta voor honden op basis van mout, vitaminen en mineralen die de aanvulling van sporenelementen, vitaminen, eiwitten en elektrolyten ondersteunt. De pasta draagt bij aan de eetlust, gewichtstoename en conditie van je hond.

Kela Multivitamine

Het kan voorkomen dat jouw hond of kat behoefte heeft aan extra vitaminen en mineralen. Bijvoorbeeld tijdens de groei, dracht en als je harige vriend al wat ouder is of zich niet zo lekker voelt. Kela Multivitamine voor honden en katten kan dan uitkomst bieden. Met dit voedingssupplement kun je jouw huisdier nét dat beetje extra geven dat ze nodig hebben.

Kela Anti Stress

Wanneer jouw hond of kat onrustig of nerveus is kun je Kela Anti Stress inzetten. Dit natuurlijke voedingssupplement bevat L-tryptofaan; een essentieel aminozuur dat zorgt voor het gelukshormoon serotonine. Serotonine reguleert emotie, stemming en slaap. Een tekort ervan kan leiden tot diverse spanningen als angst, nervositeit, depressie, slapeloosheid en agressie. Kela Anti Stress heeft een ondersteunende kalmerende werking, zodat jouw huisdier zich snel weer fijn voelt.

Toon filters