Kela Eye Cleaner

Kela Eye Cleaner

Kela Eye Cleaner is helaas niet meer verkrijgbaar bij Medpets.nl. Er zijn andere producten verkrijgbaar voor het verwijderen van traansmeer en traanstrepen. Eye Cleaner van Kela is te gebruiken als uw hond of kat last heeft van traanstrepen. Bij regelmatig gebruik helpt deze reiniger ter preventie van nieuwe strepen.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie
  • Bijsluiters

Productinformatie

Kela Eye Cleaner is helaas niet meer verkrijgbaar bij Medpets.nl. Er zijn andere producten verkrijgbaar voor het verwijderen van traansmeer en traanstrepen.

Kela Eye Cleaner

Door vocht uit het oog kunnen er bij uw kat of hond traanstrepen of verkleuringen in de vacht ontstaan. Het aanbrengen van de Eye Cleaner van Kela vermindert de strepen en verkleuringen. Regelmatig gebruik van de reiniger helpt bij preventie van nieuwe strepen.

Toepassing

U gebruikt de Kela Eye Cleaner door een wattenprop te bevochtigen met de vloeistof. Vervolgens wrijft u met de watten over het traansmeer tot de verkleuring is verdwenen. Bij hardnekkige strepen wordt aangeraden de behandeling enkele dagen te herhalen tot de verkleuring weg is. Deze reiniger irriteert de ogen niet.

Samenstelling

Propyleneglycolum, Natrii cocamphoacetas, Kalli sorbas, Natrii benzoas, Phenoxyethanolum, Natrii edetas, Diazolidinyl urea, Camphora synthetica en Aqua ad injectabilia.

Inhoud

60 ml

Product ID: 3745
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Kela Eye Cleaner ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling