Katkor

Soms is het wel eens nodig om urine bij je kat op te vangen. Bijvoorbeeld wanneer je kat blaasgruis heeft. Dan moet er urine worden opgevangen voor een urineonderzoek bij de dierenarts. Nu kan het best lastig zijn om de urine van je kat op te vangen. Het kattengrit in de kattenbak zal het vocht nagenoeg direct absorberen, waardoor je je urinemonster kwijt bent. Daarop zijn de Katkor Korrels bedacht. Deze kattenkorrel absorbeert geen vocht en is daardoor zeer geschikt voor het verzamelen van urine.

Je maakt de kattenbak helemaal leeg en schoon voordat je de korrels van Katkor in de kattenbak strooit. Nadat de kat zijn behoefte heeft gedaan, kun je met bijgeleverd pipetje de urine opzuigen en in het meegeleverde buisje doen. De verzamelde urine breng je zo snel mogelijk naar de dierenarts. Met het opvangen van de urine dien je rekening te houden met de openingstijdens van je dierenarts. Zo voorkom je dat de urine te lang staat en niet meer betrouwbaar is.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten