Productafbeelding /6
Product afbeelding van Jolly Egg

Jolly Egg

Jolly Egg is een robuuste en onvoorspelbare speelbal voor de hond. Door zijn ei-vorm beweegt Jolly Egg alle kanten op en bezorgt hij uw hond oneindig veel speelplezier!

   » Meer informatie
6 varianten, vanaf: € 12,75

Gratis verzending
Vanaf €49,- binnen NL

Verzendkosten €2,95
Bij besteding van €25 - €49

Verzendkosten €3,95
Bij besteding tot €25

Trustpilot
9.2/10 | 16398 reviews
6 varianten, vanaf: € 12,75
In winkelwagen 
Product Prijs Voorraad Bestellen
Jolly Egg (8 inch) 20 cm. Rood Klein € 12,75
Jolly Egg (8 inch) 20 cm. Geel Klein € 12,75
Jolly Egg (8 inch) 20 cm. Paars Klein € 12,75
Jolly Egg (12 inch) 30 cm. Rood Groot € 22,25
Jolly Egg (12 inch) 30 cm. Geel Groot € 22,25
Jolly Egg (12 inch) 30 cm. Paars Groot € 22,25
Productinformatie

Jolly Egg is een robuuste en onvoorspelbare speelbal voor de hond. Door zijn ei-vorm beweegt Jolly Egg alle kanten op en bezorgt hij uw hond oneindig veel speelplezier!

Jolly Egg is een duurzaam ei dat alle kanten op kan schieten als uw hond hem wil pakken. Het ei is onvoorspelbaar! Deze speelbal is bij uitstek geschikt voor actieve honden die dol zijn op ballen. Jolly Egg blijft tevens drijven op water en is dus een veelzijdig stuk speelgoed. De bal is verkrijgbaar in 2 maten in rood, geel en paars. Let op: De Jolly Egg is een duurzaam speeltje, maar niet onverwoestbaar. Laat uw hond altijd onder toezicht met het speelgoed spelen.

Maat

Jolly Egg is niet ontworpen om in de bek te worden genomen. De hond moet de bal door er tegenaan te duwen zelf voortbewegen. Als u een te kleine maat kiest, kan de hond zijn tanden in de bal zetten en is deze geen lang leven beschoren.

  • Jolly Egg 20 cm. heeft op het breedste punt een omtrek van 37 cm.
  • Jolly Egg 30 cm. heeft op het breedste punt een omtrek van 59 cm.

 

Beoordelingen voor Jolly Egg

Heb je ervaring met Jolly Egg ? Geef ons dan je mening over dit product.

“Jolly Egg geweldig! ”

Door 

Wat een geweldig honden speelgoed! Mijn BoderCollie is er helemaal gek mee. Gaat door het hele huis met dat ding. Had misschien wel de groter maat moeten bestellen omdat de kleine egg onder de bank kan.???? Hierna wordt hij zo opstandig want hij kan de egg niet vast pakken. Kortom, groot plezier voor weinig geld.

“Jolly Egg, ”

Door 

Vandaag de Jolly Egg ontvangen voor onze Jack Russell. Wat maakt dit Egg een enorm kabaal op harde vloeren zoals hout en plavuizen. Zelf in de tuin op de tegels erg veel herrie.
Zou hem zeker niet aanraden voor mensen in een appartement.
Moet eerlijk zeggen dat ik spijt heb van mijn aankoop. Ik heb direct contact met medpets contact opgenomen. Helaas is het product gebruikt( logisch anders had ik niet geweten dat deze zo'n kabaal maakt) mensen met een enorm grasveld of vloerbedekking hebben er plezier van. Het harde plastic is de boosdoener. Het materiaal van bv. de kong is prettiger. Helaas een erg duur product wat niet waarmaakt wat er beloofd wordt.. de klantenservice rade mij aan het speeltje te doneren aan een asiel oid. Tja.......

“Niet Stafford proof”

Door 

Helaas na 10 minuten gesloopt. Ze kan haar bek er toch om krijgen (grootste maat 30 cm) Ze vond hem wel geweldig!

“Jollyegg”

Door 

Binnen 5 minuten gesloopt dan liever de chukkit bal niet kapot te krijgen

“Geweldig speelgoed ”

Door 

Mijn Dobermann speelt al vijf jaar met dit ei. Het is nog steeds niet kapot en hij heeft er zoveel plezier mee. Hij heeft de grootste maat en kan hem dus ook niet oppakken, alleen mee voetballen.

“Jolly egg”

Door 

Onze mechel heeft hem al een paar jaar en zeker in ons zwembad wat nu van hem is is het een super succes hij zinkt niet en als ie onderwater komt springt ie omhoog geweldig. Na verloop van tijd wel wat gaatjes met kit dicht gepropt maar hij doet het nog super

“Goed product”

Door 

Het is een fijn en prettig ei. Jammer dat er niet een maat groter is. Onze mechelaar kan hem net in zijn bek nemen. Na een paar maanden zijn we aan een nieuw ei toe

“Helaas pindakaas”

Door 

Ik had de grootste besteld omdat onze hond overal z'n tanden inzet zodat hij lekker ermee kon spelen. Nou mooi niet. Na 4 minuten had hij hem al kapot en dan vind ik hem toch wel erg duur, helaas????

“Jolly Egg”

Door 

Fantastisch , mijn hond speelt het liefst de hele dag met Jolly Egg

Ga ook aanbevelen bij vrienden voor hun hond .

“Geweldig!”

Door 

Onze twee border collies vinden het geweldig leuk! Wij hebben de grootste variant en hij gaat absoluut niet kapot. Het is prijzig maar zeker de moeite waard.

“Jolly Egg 30cm”

Door 

Leuk speeltje maar jammer genoeg kwam mijn Mechelse Herder na 3 min ook aanlopen met het Ei in haar bek, met als gevolg bijtgaatjes.
Ik heb hem toen maar afgepakt, want een Nieuw nogal prijzig speeltje na 3 min al helemaal te laten slopen is me net te gortig en vind mijn portemonnee ook niet leuk,hahahaha.
Misschien toch het overdenken waard toch een nog groter formaat te produceren, voor de Slopers onder onze lieftallige 4 beners.

“Tevreden”

Door 

Het ei is helaas niet groter te verkrijgen. De hond kan hem net in zijn bek pakken en sloopt hem na een paar maanden helaas. Dus om de 2 a 3 maanden krijgt hij een nieuwe. Hij kan zijn energie er goed op uitleven

“Jolly egg”

Door 

Leuk speelgoed maar mijn Amerikaanse Bulldog Rocco had hem na 5 min al kapot. Jammer

“Prima”

Door 

Prima product, gaat bij mijn Hollandse herder wel redelijk snel kapot maar dat ligt meer aan de lompheid van de hond.

“Jolly egg”

Door 

Super speelgoed. Onze Amerikaanse Bulldog krijgt alles kapot behalve het Jolly egg. Hij is er dol op.

“Leuk speelgoed!”

Door 

Leuk speelgoed echter wat groot voor eenkleurige hondje!

“Jolly Egg”

Door 

Te groot voor maltezer en chi tzu.

“Jolley egg”

Door 

Ik kocht de jolley egg's voor onze Engelse Stafford.
Hij speelt er uren aan een stuk mee.
Als je hem ziet rennen erachter weet je hoe leuk hij het vind.
Als deze versleten zijn koop ik zeker nieuwe.
En ik koop ze zeker bij jullie terug.
Leuke site en snelle levering.

Doe zo voort.👍👍

“Nikki”

Door 

Heb een Bull Terriër en hij is er zot van, en heeft er veel beweging mee. Het ei kan niet stuk gebeten worden en dat is top een geweldig speelgoed voor honden die graag speelgoed stuk maken.

“Geweldig!!!”

Door 

Onze hond speelt hier nu al zeker een jaar mee. Hij wordt er ook steeds handiger in om het ei te sturen. Is absoluut zijn favoriete speelgoed! Moet wel bij het karakter van je hond passen, onze andere hond kijkt er niet naar om...

“5 leuke minuten ”

Door 

Binnen 5 minuten had onze Oud Duitse Herder al gaten in gebeten. Wel is hij er erg gek mee. Hij pakt het steeds in de bek, en smijt hem weg. Al verschillende keren plastic van de bal in de tuin gevonden. Niet sterk, wel leuk!

“Jolly egg”

Door 

Onze rottweiler heeft m binnen 24u al verwoest.

“In de roos!”

Door 

Een geweldig speeltje voor de hond! Onze Airedale vernielt elk speeltje binnen 5 minuten, soms nog sneller. Maar dit ei kan ze niet in de bek krijgen en het maakt ook nog eens rare bewegingen als ze er tegenaan duwt........kortom erg uitdagend en daardoor aantrekkelijk.

“Geweldig”

Door 

Hondjes spelen er graag mee, maar raken in de war, omdat de bal niet doet wat zij willen ;-)

“Eindelijk speelgoed gevonden wat niet kapot gaat. SUPER!”

Door 

Onze stafford speelt nu al 2 weken met deze bal. (Groot) Hij heeft altijd alles gesloopt, totdat hij deze jolly egg kreeg. Hij blijft enthousiast en krijgt hem niet in de bek. Ideaal!

“Jolly Egg”

Door 

Onze hond (Franse Bulldog) is verzot op ballen.
Deze Jolly Egg is geen succes omdat hij het niet in de bek kan nemen... als je er mee gooit dan moet je voorzichtig zijn want het komt hard aan als het bv tegen je hond zelf aanbotst of tegen een persoon! Als je het rolt dan rolt het niet zo heel erg ver of je moet het op een gladde ondergrond kunnen doen. In het gras speelt onze hond er dus niet mee... enkel op ons terras en dan is hij het ook snel beu!

“Jolly egg”

Door 

Onze Franse bulldog is verzot op ballen. Hier niet echt een succes omdat hij het niet in zijn bek kan nemen. Hij kan er dus niet geheel alleen met spelen. Wel verzot op als je er zelf mee gooit of rolt.

“superrrrrrr egg”

Door 

het is een superrrrrrr egg ALLEEN MOET .....NOG......1 MAAT GROTER VOOR DE PATSERS .het smalste punt MOET denk ik 40 cm zijn ...Dussen 40 bij 50 egg. ik zeg.............
LEVENSLANG PLEZIER

“Geweldig ding”

Door 

Mijn hond vindt het geweldig. Ik heb een kruising fries stabij/ mechelaar en maakt normaal alle speeltjes stuk. Deze ( grote maat) kan hij niet in zijn bek krijgen. Nadeel is wel dat hij zo de sloot in kan rollen en ook in het water kan hij hem niet in zijn bek krijgen. Ik ben uiteindelijk zelf het water in gegaan om het ei eruit te halen. Mijn hond bleef proberen hem te pakken en dat lukt dus niet.

“Jolly egg”

Door 

Onze Bordeaux dog had er binnen 5 minuten al 4 gaten in zitten.
En loopt er gewoon mee rond met de jolly egg in zijn bek.
Hebben de grootste maat.
Erg jammer.

“binnen 15 minuten kapot ”

Door 

Er wordt gezegd dat deze Jolly Egg onverwoestbaar is, maar helaas is niet waar. Hij was binnen 15 kapot , 2 gaatjes erin .

“Tekkel die alles sloopt, speelt eindeloos met de kleine Egg.”

Door 

Onze tekkel blijft spelen totdat wij de Egg afpakken. Eindeloos plezier en niet kapot te krijgen.

“leuk egg”

Door 

Onze labrador kan er lang mee spelen is wel iets voor buiten, 1 nadeel het maakt een geweldige herrie op de stenen zou het ook gemaakt kunnen worden van het zelfde materiaal als de Jolly Ball?

“Bull proof :)”

Door 

Sinds Zoï haar Jolly Egg heeft speelt ze iedere dag.
En wat nog belangrijker is...eindelijk een speeltje wat Bull-Proof is!!! Bull Terriers krijgen echt (bijna) alles stuk maar nu niet meer :)

“Egg”

Door 

Super !!!! Heb er 2 voor mijn honden en 1 voor mijn zoon zijn hond gekocht en alledrie zijn ze super enthousiast !!!!

“Leuk doch niet herder bestendig.”

Door 

De Jolly Egg biedt uitdaging aan je hond. Ondanks dat de Jolly Egg te groot is om in de bek te houden lukt het onze Mechelse herder van 9 maanden om er gaten in te bijten. Idee is absoluut leuk, materiaal voor grote honden niet sterk genoeg. Is er ook een "extra strong" variant?!

“Jolly Egg”

Door 

een heel goed product en mijn hond is er helemaal gek mee ze kan er uren mee spelen ze loopt er mee te voetballen echt gaaf en het voordeel vind ik dat ze het niet in haar mond kan pakken want wat ze mond krijgt gaat kapot en dit niet.

“plezier”

Door 

zeer plezierig voor de hond

“jolly egg”

Door 

Super speelgoed. We moeten het soms even afnemen van de hond, want ze kan maar niet stoppen met spelen.

“Jolly egg”

Door 

Erg leuk speelgoed. Hond vind m fantastisch en blijft er mee spelen. Ze krijgt m Tot nu toe nog niet stuk. Een aanrader

“Jolly Egg”

Door 

Fantastisch ding waar ze helemaal gek van wordt, in positieve zin!!

“Top speelgoed”

Door 

Na de kennismaking met het ei op de puppycursus, is mijn Mechelse herder
Helemaal verslaafd aan het ei.
Het is nog steeds heel, alleen wordt ze nu te groot voor de kleine.
Dus moeten we nu maar overstappen op de grote.

Speelgoed van het jaar. Wat ons betreft

“Jolly Egg”

Door 

OP zich leuk speelgoed voor de hond, maar mijn hond pakt hem zo in zijn bek en was binnen 1 keer gebruiken al behoorlijk kapot gebeten en dit terwijl ik de grootste gekocht had van 30 cm...Nu is hij helemaal kapot gebeten met het spelen en beslist niet hond bestendig maar wel erg duur...

“Valt zwaar tegen”

Door 

De jolly egg zou niet kapot kunnen of
beetgepakt kunnen worden.
Helaas is dat niet waar. Dus een
tegenvaller voor onze hond

“Jolly Egg”

Door 

prachtig speelgoed, zeer creatief en daarom veel speelplezier.
Minpunt: materiaal had steviger mogen zijn. Snel blutsen erin, of zoals bij onze hond gaten van de tanden waar die de egg kan vastpakken. De bedoeling is dat de egg te groot is om erin te bijten, maar dat lukt toch niet altijd.

“10”

Door 

Geweldig speelgoed

“Jolly Egg”

Door 

Door de vorm stuitert dit ei op onverwachte manieren waardoor het voor de asielhonden leuk is om mee te spelen. Door de vorm krijgen de honden er met zo makkelijk grip op met hun tanden dus gaat het langer mee dan het meeste speelgoed. Zeker een aanrader.

“niet bestand”

Door 

binnen 5 minuten zaten er gaten in.. na 15 minuten was het gatenkaas..
mijn rottie van 15 mnd maakt er korte metten mee.
zonde van het geld voor mij... :-(

“Jolly Egg”

Door 

Superspeeltje voor onze Rottweiler van 60 kg. Hij heeft de Jolly Egg nu een maand en nog niet kapot.
Hij krijgt er ook geen genoeg van, het liefst is hij de hele dag in de tuin spelen met zijn "ei"!!

“Jolly Egg”

Door 

zeer geschikt speeltje mits juiste maat. Als die in de bek genomen kan worden kans op gaten door tanden, niet de bedoeling dus dan extra checken

“niet geschikt”

Door 

Het ei is niet sterk binnen 5 minuten had mij hond, pup van 6 maanden, al de gaten in het ei gebeten. Jammer maar onverslijtbaar is het zeker niet.

“erg leuk”

Door 

Heel grappig ding. Mijn labrador van een jaar gaat er achteraan en vind het soms zelfs leuker dan de andere honden, maar af en toe moet je wel zelf het ding even weer voor de hond interessant maken door het in beweging te brengen. Ik denk dat de ene hond hier meer obsessief mee aan het spelen gaat dan de andere.

Schrijf je eigen beoordeling
beoordeling 1-4 van 4
1/1
Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit