Innov Advance

Het is fijn als je je huisdier naar buiten kunt laten, zodat hij lekker kan ravotten en zijn energie kwijt kan. Echter wil je niet dat je geliefde vriend buiten uren staat te wachten totdat jij hem weer binnen laat of totdat hij aan de deur gaat krabben. Daar heeft Innov Advance een slim hulpmiddel op bedacht! Een draadloze deurbel, speciaal voor jouw hond of kat. Zo hoef jij niet continu te checken of je huisdier al naar binnen wilt en is een huisdierluik ook overbodig.

De Cat Doorbell of de Dog Doorbell is een draadloze deurbel met infraroodsensor. De bel is waterbestendig en werkt ook als het regent. De deurbel knippert en maakt geluid wanneer jouw hond of kat naar binnen wilt. Het product is gemakkelijk te installeren: je hangt de sensor van de deurbel buiten, op de plek waar jouw hond of kat graag naar binnen gelaten wil worden. De draadloze ontvanger hang je op op een willekeurige plek in jouw huis. De ontvanger heeft een bereik van om en nabij 50 meter.

Je kunt kiezen uit wel 10 verschillende deurbelgeluiden, zo zit er altijd wel een deuntje bij dat jij leuk vindt! Wil je liever dat de deurbel alleen knipperlicht geeft en geen geluid maakt, of andersom? Ook dit is instelbaar.

Toon filters