Imaverol

Imaverol

Imaverol is een diergeneesmiddel ter behandeling van schimmelinfecties (dematophytose) bij honden. Imaverol is een geconcentreerde oplossing voor het wassen van honden.

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Vanwege een wetswijziging is dit product niet meer vrij verkrijgbaar. U kunt dit product uitsluitend via een behandelend dierenarts voorgeschreven en geleverd krijgen.

Imaverol

Imaverol is een diergeneesmiddel ter behandeling van schimmelinfecties (dematophytose) bij honden. Imaverol is een geconcentreerde oplossing voor het wassen van honden.

Schimmelinfecties

Schimmelinfecties (dematophytose) bij de hond worden veroorzaakt door verschillende schimmelsoorten. De belangrijkste zijn Trichophyton en Microsporum soorten. De klassieke vorm van schimmel bij het dier uit zich in kale ronde plekken zonder jeuk. Deze plekken beginnen vanuit het centrum weer te genezen. Echter een schimmelinfectie kan zich ook op een andere manier laten zien. Schilfers, jeuk en bulten zijn allemaal mogelijk.

Besmettelijk

Een schimmelinfectie is zeer besmettelijk voor dieren onderling maar ook voor mensen. De schimmelsporen kunnen zich ook ophopen in de directe omgeving van het dier en op allerlei zaken voor de verzorging zoals borstels, dekens en manden.

Samenstelling

Per ml: Werkzaam bestanddeel: Enilconazol 100 mg

Product ID: 48
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Imaverol ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Schimmelinfectie bij cavia's
Door , 13 mei 2020

1 van mijn cavia's had vaker last van een schimmelinfectie. Deze kwam helaas telkens terug (of ze kwam er niet vanaf) na behandeling met een anti schimmelspray van Beaphar (ik behandelde ook mijn andere cavia's en ook hun verblijven). Exact volgens de beschrijving al mijn cavia's behandelt met badjes van Imaverol (ik had dit zo lang mogelijk uitgesteld, omdat ik het toch enigszins wat agressief vond) Het is in korte tijd even wat werk.. en helaas vonden niet al mijn cavia's de badjes leuk maar het resultaat is fantastisch! We zijn 1,5 jaar verder en ze heeft nooit meer schimmel gehad.

Prima
Door , 27 januari 2017

Na plm 2 weken is te zien dat er weer haargroei is op de kale plekjes van mijn bulldog...heb met Imaverol 4 behandelingen gedaan...

werkt snel
Door , 09 november 2016

Imagerol werkt snel. Schimmelplekken worden na een week (gemiddeld drie maal wassen) al minder, en breiden niet meer uit. Jammer is dat het een middel is waar je de dieren mee moet wassen, het zou fijner zijn als er een droogshampoo zou bestaan. Vooral voor de katten zijn de vele wasbeurten een vervelende ervaring.

imaverol
Door , 27 september 2016

bestelling ging snel product werkt perfect

werkt goed
Door , 28 december 2015

ik heb totaal de kat 5 keer mee behandeld met 2 dagen ieder er tussen na de 2e keer veel verbetering en niet uit gebreidt na 8 dagen was de kat vrij ervan maar voor de zekerheid 5 keer behandeld ,heb er goede ervaring mee

imaverol goed middel
Door , 18 september 2015

Imaverol is een goed middel naar drie behandelingen was het weg

Beoordelingen 1 - 6 van 10