iFetch Ballenwerper
iFetch Ballenwerper

iFetch Ballenwerper

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

De iFetch is een uitdagende ballenwerper voor honden. Je kunt de ballenwerper gemakkelijk opladen door middel van de meegeleverde stroomkabel. De iFetch is in te stellen op drie verschillende werpafstanden: 3, 6 en 9 meter. Hierdoor kan de iFetch zowel binnen als buiten gebruikt worden.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie
  • Video's

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

iFetch

De iFetch is een uitdagend speelgoed voor kleine en middelgrote honden. Je kunt de ballenwerper gemakkelijk opladen door middel van de meegeleverde stroomkabel. De iFetch is in te stellen op drie verschillende werpafstanden: 3, 6 en 9 meter. Hierdoor kan de iFetch zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Met de iFetch beleeft jouw hond uren speelplezier en is je hond zijn eigen speelmaatje. Wanneer de hond de bal weer te pakken heeft, moet hij deze terug in de opening van de iFetch laten vallen. Daarna zal de bal weer worden weggeschoten. Ideaal voor het voorkomen of verminderen van eenzaamheid en verveling.

De iFetch wordt geleverd met 3 ballen.

Let op: De balletjes zijn slechts 4 cm in diameter. De iFetch is daarom geschikt voor de kleinere honden. Bij grote honden kan dit zonder toezicht mogelijk verstikkingsgevaar veroorzaken. Kijk hier voor extra iFetch balletjes of voor andere geschikte ballen, zoals de KONG AirDog Squeakair Ball XS.

Voor grote honden is er de iFetch Too. Geschikt voor tennisbal formaat.

Afmetingen

  • Hoogte: 20 cm.
  • Breedte: 22 cm.
  • Diepte: 25 cm.

Video's

Product ID: 2913
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met iFetch Ballenwerper ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Love it
Door , 21 juni 2017

Onze Jack Russels staan er letterlijk om te springen! Erg leuke ballenwerper. Het geld zeker waard.Een ideaal formaat voor onze Jack Russels.

Goede ballenwerper
Door , 18 juni 2017

Het is goede ballenwerper. Heb hiervoor een goedkopere versie gehad,de doggy fun maar daar bleven steeds de ballen in vast zitten. Maar bij deze is het nog niet gebeurd en ik heb hem al een tijdje.Mijn hond vind het geweldig.

Prima apparaat
Door , 01 april 2017

Het is een handzaam apparaat. Fijn dat het zowel op stroom en batterijen kan. Onze hond (kruising sheltie/border collie) is echt een "ballengek" en vind het dus heel leuk :-)

product ontvangen
Door , 15 november 2016

de ifetch ontvangen (gelukkig). de ifetch is wat het is. beschermde verkoop. en Mika onze Jack Russel gaat op tilt als ik de ifetch pak :)

iFetch
Door , 11 oktober 2016

De ifetch werkt prima, onze hond vindt het prachtig en begint het zelf vullen door te krijgen.Ik had een vijf sterren beoordeling gegeven als de ballen niet van zo 'n miserabel kwaliteit zouden zijn. Vier ballen van deze kwaliteit voor 13 Euro nog wat is pure afzetterij. Jammer!

Antwoord van Medpets

Beste Petra, Bedankt voor uw productbeoordeling. Fijn om te horen dat de iFetch ballenwerper aan uw verwachtingen voldoet. Vervelend dat u minder tevreden bent over de kwaliteit van de iFetch ballen. We horen graag uw klacht over de kwaliteit. Wij verzoeken u hiervoor contact op te nemen met klantenservice@medpets.nl Met vriendelijke groet, Team Medpets

Funny
Door , 17 november 2015

Deze ifetch is een leuk hebbeding voor ons hondje. Zij zelf heeft snel door hoe het werkt.

Beoordelingen 1 - 6 van 8