Hunger for Words

Bij 'Hunger for Words' geloven ze erin dat iedereen iets te zeggen heeft. Zo hebben ook onze trouwe viervoeters genoeg met ons te delen. Christina is een spraaktherapeut en de oprichtster van 'Hunger for Words'. Toen zij in 2018 haar puppy Stella mee naar huis nam, zag zij een overeenkomt tussen de communicatie skills van haar puppy en die van peuters vlak voordat ze kunnen praten. Hierdoor raakte ze geïnspireerd en wilde ze erachter komen hoe ze Stella met haar kon laten communiceren.

Het begon met een paar knoppen met de woorden: ‘buiten’, ‘spelen’ en ‘water’. Sinds deze eerste woorden heeft Stella zich steeds verder ontwikkeld. Ze kent ondertussen al meer dan 45 woorden en kan meer dan 5 woorden combineren! Zo kan ze zinnen maken, vragen stellen, korte gesprekken houden en een band opbouwen met haar baasjes.

Talking Pet

Om dit voor iedere hond mogelijk te maken heeft Christina 'Hunger for Words' opgericht. Zo kan jij met jouw trouwe viervoeter aan de slag. Dit kan aan de hand van de Hunger for Words Talking Pet Starter Set. De set bestaat uit vier spraak knoppen die je zelf in kan spreken. Zo worden dierenpsychologie, spraakpathologie en AAC (Augmentative and Alternative Communication) gecombineerd tot een leerzaam en leuk spel. Of wat dacht je van de Hunger for Words Talking Pet Doorbell. Hiermee kan je hond zelf aangeven wanneer het tijd is voor een heerlijke wandeling!

Toon filters