> Huisdier van de maand: mei

Huisdier van de maand: mei

Huisdier van de maand: mei

Honden, katten, paarden, konijnen en nog zo veel meer. Ieder dier maakt bij Medpets kans om huisdier van de maand te worden! Daarom willen wij jullie graag voorstellen aan het nieuwe huisdier van de maand: Twister!

Twister is een super lief konijn en heeft een heerlijk warme slaapplek in Hoofddorp. Ondertussen is Twister uitgegroeid tot een stoer konijn van 4 jaar oud en doet hij niets liever dan lekker buiten spelen! Heerlijk heen en weer rennen, binkies doen en het stiekem snoepen van de planten in de tuin hoort er allemaal bij. Wanneer hij binnen zit, probeert hij zoveel mogelijk de aandacht te trekken om alsnog naar buiten te worden gelaten.

Tóch vindt Twister het niet altijd lekker om buiten te zijn. Wanneer het sneeuwt of regent, kruipt het liefst op zijn heerlijk privé tapijtje en zijn kattenmandje. Hier kan hij dan heerlijk geknuffeld en gekroeld worden, terwijl de regen buiten tegen de ramen tikt!

Wil jij ook dat jouw huisdier een keer huisdier van de maand wordt? Houd onze Facebook en/of Instagram in de gaten en wie weet wordt jouw lieve huisdier het volgende huisdier van de maand!

Deel dit artikel