> Huisdier van de maand: juni

Huisdier van de maand: juni

Huisdier van de maand: juni

Wat is er nu lekkerder dan heerlijk afkoelen met het warme weer? Yura vindt het fantastisch om af te koelen met de zelfgemaakte ijsjes van zijn baasje! Lees snel verder om het recept voor deze ijsjes te weten te komen.

Yura

Yura is een kruising tussen een Sheltie en een Border Collie, van 5 maanden oud. Door de aard van beide rassen vindt hij spelen en dingen leren het leukste om te doen! Je maakt Yura het gelukkigst met een wandeling, het doen van een paar kunstjes om vervolgens na een lekkere maaltijd heerlijk te gaan slapen. En natuurlijk doet hij dit met zijn favoriete knuffelschaap! Yura vindt het ook super leuk om te spelen met andere honden, maar hij vindt het niet zo prettig wanneer andere honden hard op hem af komen rennen. Ook schrikt Yura ervan wanneer mensen hem zomaar aanraken. We raden iedereen dan ook aan om eerst te vragen of het toegestaan is om te aaien, voordat dit direct gebeurt.

DIY Hondenijsjes

We hadden natuurlijk beloofd om het recept van dit heerlijke ijsje met jullie te delen. Hiervoor willen we het baasje van Yura heel erg bedanken en we hopen dat nog veel meer honden hier lekker van kunnen gaan genieten!

  • Schil een appel en snijd deze in 3 stukken.
  • Gebruik 1/3 van de appel en snijd deze in kleine stukjes.
  • Zet een stokje in een klein bakje (het bakje moet in de vriezer kunnen).
  • Vul het bakje met een mix van voer, kleine snacks en de appel.
  • Vul het bakje verder aan met water.
  • Zet het bakje in de vriezer en wacht een aantal uur totdat deze bevroren is.
  • Laat jouw hond heerlijk genieten. Pas hierbij wel op dat het ijsje niet in 1 keer wordt opgegeten, dit is te koud voor de hond.

Hopelijk geniet iedereen zijn hond straks van dit heerlijke recept! We wensen Yura heel veel plezier met de waardebon van Medpets en we hopen nog veel mooie plaatjes van Yura voorbij te zien komen!

Wil jij ook dat jouw huisdier een keer huisdier van de maand wordt? Houd onze Facebook en/of Instagram in de gaten en wie weet wordt jouw lieve huisdier het volgende huisdier van de maand!

Deel dit artikel