> Huisdier van de maand: april

Huisdier van de maand: april

Huisdier van de maand: april

Het huisdier van de maand april is: Bumper! Bumper is een lieve, ondeugende Duitse herder die de Noordoostpolder nog wel eens onveilig wil maken.

Bumper houdt er van om lekker te spelen met haar vrienden en vriendinnetjes. Daarnaast is ze gek op zwemmen en grijpt ze elke kans aan om snel het water in te duiken! Ook wanneer dit niet helemaal de bedoeling is… Bumper houdt er iets minder van om geborsteld te worden en ook lijkt ze niet helemaal dol op de postbode of pakketbezorger (behalve wanneer er Medpets op de doos staat!).

Het liefst speelt deze knappe dame met balletjes en stokken. Maar Bumper houdt er ook van om lekker met haar baasjes te kroelen! Wanneer haar baasjes zich niet helemaal lekker voelen, voelt ze dit feilloos aan en komt ze een dikke knuffel geven.

Namens iedereen bij Medpets wensen wij Bumper en haar baasjes heel veel plezier met het gewonnen shoptegoed. We hopen dat ze er heerlijk van gaat genieten!

Wil jij ook dat jouw huisdier een keer huisdier van de maand wordt? Houdt onze Facebook en/of Instagram in de gaten en wie weet wordt jouw lieve huisdier het volgende huisdier van de maand!

Deel dit artikel