Hobby First

Door de jaren heen is bij HobbyFirst de kennis over het samenstellen van voer van generatie op generatie doorgegeven. Doordat ze constant de beste granen en zaden van het veld selecteerde, blaakte hun kippen van gezondheid. De grootvader van de huidige eigenaar van HobbyFirst slaagde er al snel in voor elk dier een uniek gezond voer te ontwikkelen. Aangepast op de levensfase waar het dier zich in bevond.

Kip- en vogelvoer

Voor kippen biedt Medpets drie voederzakken aan. De First Grani Mix Korrel, dit is een graanmengeling met vlokkreeftjes. Voor de optimale gezondheid van je pluimvee is er de First Grani Mix Korrel en speciaal voor legkippen is er een smakelijke korrel op basis van mais. De King Kanarie Mix is een smakelijke mengeling die bijdraagt aan een optimale conditie van jouw kanaries. Zo is er ook de King Parkieten Mix voor parkieten en de King Budgie Mix voor grasparkieten. Ook is er een speciale mix voor tijdens de ruiperiode va je vogel en een Sport Mix voor de een optimale conditie.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten