Hill's T/D

De Dental Care lijn van Hill’s is speciaal ontwikkeld voor honden en katten die snel de aanleg hebben voor tandplak, tandsteen of andere aandoening aan het gebit. Als honden en katten niet de mogelijkheid hebben om ergens goed op te kauwen, kan het gebit snel tandplak en tandsteen vormen. Uiteindelijk kunnen er zelf tanden los gaan zitten of moet jouw huisdier een gebitsbehandeling ondergaan bij de dierenarts. Dit willen we natuurlijk het liefst voorkomen. Je huisdier is daarbij volledig afhankelijk van jou! De brokjes van Hill’s t/d Dental Care zorgen voor goed kauwgedrag en versterken de tanden en kiezen. Daarnaast is een slechte adem ook verleden tijd!

Hill’s t/d Dental Care – Canine

De t/d Dental Care voeding van Hill’s zorgt voor een sterk gebit bij jouw hond. Als je hond snel aanleg heeft voor tandplak, tandsteen, slechte adem of ontstoken tandvlees kan de voeding zeker bijdragen aan de gezondheid van het gebit van jouw hond. De brokken werken het meest effectief na een gebitsbehandeling bij de dierenarts. Het houdt de tanden schoon en sterk. Door het licht schrapend effect van de brokken zal het de ontwikkeling van tandplak en tandsteen afremmen. Met een laag gehalte aan eiwit, calcium, fosfor en natrium wordt de opbouw van tandplak beperkt.

Hill’s t/d Mini Dental Care – Canine

Deze variant van de Hill’s t/d Dental Care is speciaal ontwikkeld voor de hondenrassen tot 10 kg. De brokjes hebben een klein formaat dat perfect is voor hondjes van een klein ras. Daarnaast hebben de brokjes exact dezelfde werking als de Hill’s t/d Dental Care – Canine. De voeding zorgt voor een gezond en sterk gebit wat de vorming van tandsteen en tandplak afremt.

Hill’s t/d Dental Care – Feline

Katten worden ook wel gezien als de eigenwijze beestjes onder ons. Het is daarom ook moeilijk om de tanden van jouw pluizenbol te poetsen. Deze brokjes zorgen er op een makkelijk manier voor dat de tanden gezond blijven. Het is klinisch bewezen dat deze voeding de opbouw van tandplak en tandsteen vermindert. De voeding kan het beste ingezet worden op een schoon gebit, wanneer hij of zij net een gebitsbehandeling heeft gehad bij de dierenarts of als preventieve zorg.